Rainbow Spring party: Live it up!

Rainbow Spring party: Live it up!

Adresa:

Praha 2, Belehradská 120

Termín: 7.5.2016 8.5.2016
Vstupné:

100 Kč

7kvě - 8kvě celý den

Žánr: ostatní akcehudba house


Největší mezinárodní sportovní akce pro LGBT sportovce v České Republice, Pražské Rainbow Spring, je opět zde. Alcedo Praha zve všechny sportovní příznivce voleybalu, fotbalu, plavání a badmintonu 6-8. května na pořádané akce.

Tento turnaj hostí kolem 500 sportovců z celého světa od začátečníků až po profesionální sportovce. Přijďte oslavit společně s námi v sobotu 7. května sportovní úspěchy na Rainbow Spring Party od 22.00 do Radosti FX . Dvě hudební stage, skvělá hudba - DJ Vilém, DJ Lumiere, DJ Henrieta, DJ Cuba, a Michael Burian se na Vás těší.

Michael Burian patří k nejznámějším DJs v Čechách a pravidelně vystupuje také po celé Evropě, v USA, Latinské Americe a v Asii. Je zakladatelem českého labelu Bohemia Recordings, na kterém podporuje mladé talenty a vydává své vlastní věci. V roce 2012 se jeho hit Beautiful love umístil jako číslo 1 v českých hitparádách. Jeho show Dance EXXtravaganza na Evropě 2 poslouchají fanoušci po celém světě.

V roce 2011 se spojil se svým jmenovcem Robertem Burianem a jako duo Burian & Burian spolu vydávají mezinárodní tracky. Mezi jeho největší hity patří remix české klasiky – Vltava, kterou v roce 2009 zahrál v O2 aréně s houslistou Michalem Hejčem na Sensation White. DJ Lumiere DJ Lumiere jistě potěší nejen generaci dnešních třicátníků, čtyřicátníků, kteří vyrůstali na klasickém a poctivém funky, deep, soulful a jazzy house.

Lumiere přináší současný houseový sound, kterému však na rozdíl od různých "skřípanic", EDM či disco-trysko houseu tento přívlastek skutečně patří!

DJ Vilém patří mezi jedny z nejdéle hrajících house DJs v Čechách. V klubu Radost FX začal hrát v roce 1992. Může se pochlubit i hostováním v mnoha klubech v Česku (např. Mecca, Sasazu, Roxy) i zahraničí (Amsterdam, Berlín, Mnichov, Londýn).

Vystupoval po boku zvučných DJských jmen jako Phonique, Charles Webster, Dj Sneak, Paul Van Dyk, Roger Sanchez, Asad Rizvi, Boris Dlugosch a další. Spolupracoval i s Darou Rolins, Tonyou Graves či s Monkey Business. Přijďte si užít tuto noc do nově zrekonstruovaného klubu Radost FX se zvukem Funktion One! 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 2 Akce v MČ Praha 2

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Rainbow Spring party:...

Royal Court ApartmentsPraha (251 metrů)

Royal Court HotelPraha (614 metrů)

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (1 083 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (1 302 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (1 181 m)