Festival autorské tvorby | OPEN-MIC.cz | Přijď a hraj!

Festival autorské tvorby | OPEN-MIC.cz | Přijď a hraj!

Adresa:

Praha 2, Salmovská 15

Termín: 14.4.2016
Vstupné:

Dobrovolné

14duben čtvrtek 19:30

Žánr: koncertyfolkstandupshow


Večer OPEN-MIC.cz nabízí všem písničkářům, básníkům a jinak definovaným performerům jedinečnou příležitost vstoupit na jeviště a setkat se se svým publikem. Žánrová škatulka nerozhoduje. Večer OPEN-MIC.cz nabízí svému publiku zážitkovou & širokoúhlou exkurzi do líhně hitů zítřka. Bezprostřední osobní kontakt s vystupujícími v sobě nese extrémní nebezpečí vzniku přátelství i tvůrčího spříznění.

Nechte se nadchnout a vystavte se neředěným vibracím hudby a poezie. Chcete si zahrát, chcete přečíst svou báseň? Napište na email na adresu: openmic@infolk.cz. Zajistíte si tak na jevišti prostor pro své tři písně anebo blok básní. Zdejší specialitou je vystoupení interpretů unplugged [slovy bez aparatury]. Akustický prostor tomu přeje a tím umožňuje odstranit i tu poslední bariéru mezi jevištěm a posluchačem: mikrofon.

Vystoupení bez zvukové aparatury je záměr. Smyslem je podtrhnout sílu autentického umění písničkářů a nalézat pro tento druh umění nové formy a prostředí intimity. Kvalita není v elektronice nebo v médiích. Jedinečnost je založena na bezprostředním a bezbariérovém hudebním & lidském setkání.

Akustická forma je zároveň silnou výzvou pro kvalitu posluchače. Vychutnejte si zkušenost poctivého akustického koncertu.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 2 Akce v MČ Praha 2

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Festival autorské...

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (429 metrů)

Royal Court ApartmentsPraha (614 metrů)

Royal Court HotelPraha (765 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (934 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (784 m)