Gospel time party Zuzany Stirské

Gospel time party Zuzany Stirské

Termín: 10.4.2016

10duben neděle 19:00

Žánr: koncertygospel


Již tradiční a oblíbený pořad souboru Zuzany Stirské a jejího Fine Gospel Time, prvního gospelového sboru u nás, se stěhuje z divadla Semafor do Rokoka.

Jedná se o zcela improvizovaný hudební pořad Gospel Time Party, který se v divadle Semafor uskutečňoval během posledních 15 let pravidelně, měl 139 repríz a hostil více než dvě stovky známých tváří. Návštěva známých a zajímavých hostů je již jeho tradici a improvizované, vtipně vedené rozhovory Zuzany Stirské proložené množstvím písniček různých-a to nejen gospelových-žánrů tvoří esenci těchto velmi zábavných pořadů.

Zuzana Stirská se v nich představuje nejen v roli skvěle hlasově disponované zpěvačky, ale i spontánní pohotové a vtipné moderátorky. Diváci odcházejí nabiti energii, kterou načerpali díky zpěvu početného a s nadšením zpívajícího sboru složeného z převážně amatérských zpěváků všech profesí. Zazní množství známých melodií ve speciálních a pro soubor typických úpravách za doprovodu profesionálních hudebníků. Přijďte si vychutnat atmosféru těchto pořadů v intimním prostředí krásně zrenovovaných prostor divadla Rokoko s jeho staletou historií.

SBOR GOSPEL TIME založila Zuzana Stirska před15 lety (1999 ) pro potřeby semaforské hry "Zuzana se vrací" jako první gospelový soubor u nás. Sbor se od té doby rozrostl, neustále koncertuje i nahrává. Žánrově brousí často i daleko za hranici gospelu, neboť cílem tohoto společenství je publikum především kvalitně pobavit, a to jak hudebně, tak celým pojetím svých vystoupení. Právě  tato “odlehčenost” a zábavná složka jej odlišují od ostatních, podobně zaměřených souborů. Na základě mnohaleté zkušenosti je zřejmé, že právě o tato zábavná, pestrá a energií nabíjející vystoupení mají diváci zájem a odměňují soubor ovacemi ve stoje.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Gospel time party Zuzany...

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (600 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (845 metrů)

Royal Court ApartmentsPraha (869 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Staroměstské náměstí Staroměstské náměstí Praha 1 (749 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (422 m)