80 %
Muzikál Ať žijí duchové

Muzikál Ať žijí duchové

Adresa:

Praha 4, 5. května 65

Termín: 23.4.2016

23duben sobota 18:00

Žánr: divadlomuzikál


Kultovní filmová legenda ožije na jevišti Kongresového centra Praha a přinese spoustu scénických kouzel, magických triků a hlavně všechny hity ze slavné předlohy Zdeňka Svěráka a Jaroslava Uhlíře.

„Hajný je lesa pán“, „Dumky, žalky“, „Šupy dupy dup“ anebo „Pramen zdraví z Posázaví“ znovu zazní v romantickém příběhu, kde vládnou duchové a láska. Hrdiny veselé hudební komedie jsou studenti, kteří vytáhnou do boje proti některým úředníkům ze své obce, když chtějí proměnit starý hrad v zemědělský objekt.

Za vydatné pomoci duchů, rytíře Viléma Brtníka z Brtníku a jeho dcerky Leontýnky obývajících zchátralý objekt, a mnoha trpaslíků, které rytíř přivolal, se jim podaří dosáhnout cíle - hrad je opraven a předán do péče dětí.

Z Leontýnky, která si stěžuje na osud nesmrtelných bytostí, se díky čarovné kopretině darované Dlouhým Jendou stane normální dívka... Výpravný rodinný muzikál Ať žijí duchové na motivy filmu Oldřicha Lipského přináší producenti muzikálu Mamma Mia!

V režii Antonína Procházky se představí známí herci a zpěváci, jejichž jména budou brzy oznámena. „Na světě neexistuje lepší pohádka než je tahle!“ ČSFD 81%

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Divadla - Praha 4 Akce v MČ Praha 4

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Muzikál Ať žijí...

Union Hotel PraguePraha (431 metrů)

VIPliving HouseboatPraha (751 metrů)

Royal Court HotelPraha (945 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Novoměstská radnice v Praze Novoměstská radnice v Praze Praha 2 (1 850 m)
Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (2.4 km)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (997 m)