70 %
Gregorian v Praze

Gregorian v Praze

Adresa:

Praha 4, 5. května 65

Termín: 11.5.2016

11květen středa 19:00

Žánr: koncertyrockpopshowGregorian

Umělci: Gregorian


Mistři ságy Gregorian - "Masters Of Chant" představí svoji poslední a nejlepší kapitolu 11.5.2016 v Praze a 12.5.2016 v Brně.

Triumfální projekt souboru GREGORIAN i jejich producenta Franka Petersona se stal senzací po celém světě a dosud prodal 10 milionů desek.

Unikátní Gregorian dovedli svou hudbu až k magické dokonalosti - každý nástroj a hlas mají své nezaměnitelné místo a tvoří dokonalou harmonii. Světové hity upravené do jedinečné gregoriánské podoby přepraví posluchače do jiného časoprostoru a inspirují každého k přemítání nad svým životem.

Gregorian jsou bezpochyby jedním z nejúspěšnějších hudebních seskupení současnosti. Jedinečné provedení kultovních popových a rockových písní, roucha mnichů a dokonalý sborový zpěv – to vše dohromady přináší posluchačům a návštěvníkům koncertů neopakovatelný zážitek. Zážitek zahrnující všechny hudební žánry, speciálně vybranou a vyváženou kombinaci klasického popu a rocku, bez ohledu na to, kdy původní skladby vznikly.

GREGORIAN se za 18 let svého působení na hudební scéně stali jednoznačně nejlepší chorálovou skupinou světa. 8 úchvatných klasicky školených hlasů podpořených vynikajícími hudebníky to je hudební skupina, která dovedla svou...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Hudební kluby - Praha 4 Akce v MČ Praha 4

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Gregorian v Praze

Union Hotel PraguePraha (431 metrů)

VIPliving HouseboatPraha (751 metrů)

Royal Court HotelPraha (945 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Novoměstská radnice v Praze Novoměstská radnice v Praze Praha 2 (1 850 m)
Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (2.4 km)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (997 m)