New Sound Orchestra v Rock Café + Yedhaki: Nautika

New Sound Orchestra v Rock Café + Yedhaki: Nautika

Adresa:

Praha 1, Národní 20

Termín: 28.4.2016
Vstupné:

140-180

28duben čtvrtek 20:30

Žánr: koncertyrockpopelektrodrum and bass

Umělci: New Sound OrchestraYedhaki:Nautika


New Sound Orchestra je královéhradecká kapela, jejíž inovativní přístup k propojování zdánlivě neslučitelných žánrů přináší vítané osvěžení tuzemské scény. Tento různorodý kvintet, tvořený jedněmi z nejzkušenějších mladých umělců ve východočeském regionu, ve své tvorbě mísí klasickou hudbu, melodický drum and bass, liquid, funky a mnoho dalších vlivů.

Přes ohromné rozpětí zakomponovaných stylů jsou New Sound Orchestra zvukově naprosto soudržní a přesvědčiví, a to především díky důmyslným aranžím jednotlivých nástrojů a do detailů propracovaným strukturám skladeb. Jejich produkce si zároveň uchovává jedinečnou atmosféru, kterou tvoří souhra na striktně analogových gramofonech míchaných vinylů, elektrické kytary, saxofonu, zpěvačky a dvou MC.

Aby byl posluchačův smyslový zážitek co nejúplnější, dokresluje náladu svými vizuálními kreacemi i VJ. New Sound Orchestra se úspěšně podílí na popularizaci a dalším vývoji původně čistě elektronické hudby. Svým neotřelým projevem si tak získali přízeň už mnoha lidí. Příště jistě uchvátí i vás.

Dále Yedhaki:Nautika

Organic Psychedelic Tribal Trance Music Yedhaki:Nautika je projekt, hrající tvrdou, energetickou, organic-tribal-tranzovou smršť domorodých yidaki, didgeridoo, bubnů, perkusí a kosmických hand panů. V agresivno-meditačním podání československého dua Eukalypta a MTP a členů Y:N crew: psy/dekoratérku Sashetku a gurua vizuálních halucinacích VJ Screensavera.

Na psychedelické scéně, se jako projekt pohybuje již 4-tým rokem. Projekt Y:N má za sebou celou širokou škálu velkých festivalů a klubových vystoupení po celé české a slovenské republice, ale je i projekt cestující a vyhledávající festivaly po světě.

New Sound Orchestra je skupina zkušených hudebníků a Drum

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce New Sound Orchestra v...

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (494 metrů)

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (550 metrů)

ValentinskaPraha (616 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (360 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (27 m)