Workshop | project: arduino

Workshop | project: arduino

Adresa:

Praha 7, Dělnická 43

Termín: 3.5.2016

3květen úterý 18:30

Žánr: ostatní akceworkshopsetkáníkurz zdarma


Úvod do světa robotiky pro začátečníky. První část série pěti workshopů ve kterých si postavíme jednoduchou hru. Workshop je určen pro úplné laiky, nejsou potřeba žádné znalosti v oboru, vše důležité se dozvíte.

Co se naučíte? Pracovat s mikrokontroleru Arduino, připojit k nim různé senzory a aktuátory (barevné diody, displeje, teplotní čidla, motory...) a naprogramovat je ze svého počítače tak, aby vykonávaly co potřebujete.

Celý workshop završíme postavením jednoduché hry na bázi arduina s malým displejem. Na workshopech dostanete i velmi jednoduché domácí úkoly, které nám při setkání zjednoduší a urychlí práci.

Příhlášení na workshopy zde. http://www.makerslab.cz/courses/project-arduino/ Maximální počet účastníků: 10. Místa garantujeme všem co se přihlásí a kurz uhradí. Informace jak kurz uhradit dostanete při další komunikaci.

Termíny: úterky - 3.5., 10.5., 17.5., 24.5., 31.5. 2016 Čas: 18:30 - 20:30 Kde: MakersLab, Paralelní Polis Cena za 5 workshopů: 1500Kč nebo ekvivalent 1250Kč při platbě v BTC (rádi vás naučíme pracovat s bitcoiny), platba před prvním workshopem pro rezervaci místa Cena součástkek: - nákup přes nás 2000Kč - seznam součástek pokud si je chcete obstarat sami http://www.makerslab.cz/arduino/ - zapůjčení součástek v MakersLabu (zdarma) Cíl kurzu: Jednoduchá hra na bázi Arduina Lektor: Milan Pulkrábek (aka Sodomák)

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 7 Akce v MČ Praha 7

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Workshop | project:...

Výstaviště HolešovicePraha (1 353 metrů)

Sportovní centrum OlšankaPraha (2.4 km)

Wellness Hotel STEPPraha (2.4 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (2.4 km)
Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (2.5 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (1 034 m)