Saturday FX – Classix with Loutka, Biodan

Saturday FX – Classix with Loutka, Biodan

Adresa:

Praha 2, Belehradská 120

Termín: 9.4.2016
Vstupné:

100 Kč

9duben sobota 23:00

Žánr: koncertypopelektro house technounderground


Michal Maudr aka DJ LOUTKA se původně učil na automechanika. Postupně se dostal k práci diskžokeje, i když to dlouho nebylo hlavním zdrojem jeho obživy. Začínal na začátku 90. let v pražském klubu Bunkr, poté prošel klubem Futurum, kde se věnoval především kytarovým a new wave projektům, nakonec skončil ve velkém klubu Roxy.

Byl důležitou osobou v prvním housovém uskupení České republice s názvem ToMaMiv. Spoluzaložil agenturu Roxydust House Factory (později Roxydust), spolu s Jaroslavem Krampolem a Petrem Hoškem zahájil tradici párty v Kulturním domě Ládví.

Inspiraci hledal u zkušenějších kolegů z Berlína, Belgie a Amsterdamu. Na zahraničních cestách působil ve významných klubech. Hrál po boku světových DJ jako Carl Cox, Darren Emmerson, Silicon Soul, Terry Francis, DJ Sneak aj. https://soundcloud.com/dj-loutka

DJ Biodan představuje dje, který se nikdy neřídil módními hudebními trendy, ale zároveň byl vždy otevřený k novým vlivům elektronické hudby.

Byl odchován underground house music a dlouhodobě si utvářel vlastní hudební názor na pojetí taneční muziky. V tuto chvíli využívá k hraní všech 4. kanálů co klasický mix nabízí. Hraje dynamický house, tribal a technouse s prvky techna, okořeněný různými acapellami, samply, loopy, a bootlegy, které i často vytváří na živo z originálních písniček, spojením několika skladeb dohromady. Hraje s vášní pro hudbu a jeho jediným cílem je dát publiku co největší potěšení z tance.

V současné době je i často ke slyšení se saxofonistou Filipem Markesem, nebo Bongomanem Rafaelem, popřípadě s oběma dohromady, kteří jeho mixu dodávají další rozměr.https://soundcloud.com/djbiodan

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 2 Akce v MČ Praha 2

Podobné akce

20duben sobota 20:00

No Name Nocadeň v Praze

, Českomoravská 2345/17 Koncert

21duben neděle 18:30

 Fletcher v Praze

, Bubenské nábř. 306/13 Koncert

22duben pondělí 20:00

Seafret v Praze

, Vodičkova 704/36 Koncert

23duben úterý 21:00

Mig 21 v Praze

, Vodičkova 704/36 Koncert

Ubytování v okolí akce Saturday FX – Classix...

Royal Court ApartmentsPraha (251 metrů)

Royal Court HotelPraha (614 metrů)

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (1 083 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (1 302 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (1 181 m)