Saturday FX – Classix with Dan Cooley, MC Manda, Pavel Bidlo

Saturday FX – Classix with Dan Cooley, MC Manda, Pavel Bidlo

Adresa:

Praha 2, Belehradská 120

Termín: 16.4.2016
Vstupné:

100 Kč

16duben sobota 23:00

Žánr: koncertydeep housefilm


DJ Dan Cooley Dan Cooley působí od roku 96´na vlnách pražského Radia 1. V současné době mu patří pondělní a páteční dopoledne, kdy to páteční provází posluchače převážně světem taneční hudby, včetně aktuálních novinek. S klubovou kulturou je spjat už od začátku 90. let.

V jeho setech je slyšet pestrá směs převážně houseových rytmů od deep house, přes funky, až po progresivně laděné desky nebo breaky. Poslední roky si občas střihne i drumandbassový set, stylově většinou v liquidfunkovém rytmu. Aktuálně je residentem pražských klubů Roxy, Chapeau Rouge. Layo & Bushwacka!, 2Many Djs, Digitalism, Adam Freeland, Robert Babicz, Nick Warren, Tom Middleton, Spooky, Dave Angel, The Timewriter, Jimpster, Soul Of Man, Justin Robertson, Seb Fontaine, Jay Dee, Slam, Phil Kieran..to je aspoň krátký výčet jmen, kterým supportoval.

V prosinci 2003 se stal jeho demosnímek nahrávkou měsíce v recenzi časopisu Xmag. V hlavním pracovním času se Dan věnuje marketingu, PR a produkci. http://mp3.sety.cz/vysledek-hledani/set%7Ccooley.html

DJ Pavel Bidlo DJ Pavel Bidlo je na české taneční scéně opravdovým pojmem. Neskutečně charistmatický člověk s "lookem" Johna Lennona (Pokud by se o Lennonovi natáčel film, Pavel by byl určitě jedním z žhavých adeptů na hlavní roli).

DJ, ale především také producent, který se dokázal již před mnoha lety prosadit na tak významném labelu jako je Yoshitoshi, pro který si ho vybrali samotní Deep Dish v době své největší slávy! Po mnoha letech prožitých v zámoří se Pavel Bidlo vrátil zpět do Čech, aby nám znovu ukázal, že je opravdovým mistrem, šamanem, který vás dokáže jako málokdo provést svým vnitřním světem nálad a pocitů. Přijďte si užít tuto noc do nově zrekonstruovaného klubu Radost FX se zvukem Funktion One! https://soundcloud.com/pavelbidlo

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

28březen čtvrtek 19:00

28březen čtvrtek 19:00

Tomáš Jochmann Trio

, Janáčkovo nábřeží 2 Koncert

28březen čtvrtek 20:00

Ubytování v okolí akce Saturday FX – Classix...

Royal Court ApartmentsPraha (251 metrů)

Royal Court HotelPraha (614 metrů)

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (1 083 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (1 302 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (1 181 m)