Saturday FX – Classix with Slater, Orbith

Saturday FX – Classix with Slater, Orbith

Adresa:

Praha 2, Belehradská 120

Termín: 23.4.2016

23duben sobota 23:00

Žánr: koncertypopdance


Michal Smetana alias DJ Slater je label/booking manažer známého Tribal Vision Records. Jeho kariéra začala v brzkých 90tých letech a v posledních deseti letech hrál asi ve všech možných zemích mezi Portugalskem-Ruskem a Švédskem-Řeckem. Zahrál si také v exotických zemích jako je například Japonsko, Brazílie, Čína, v Mexiku a v mnoha dalších.

Znát ho můžete například z velmi známého festivalu Ozora, jeho tracky ramixoval Jerome Isma-Ae, Beckers, 16 Bit Lolitas, Manuel De La Mare, Koen Groeneveld, Andrea Bertolini a další. Má na kontě více než 30 kompilací pro mnoho různých labelů. Kromě jeho klasického hraní vystupuje také s jeho live projektem DJ Slater & U-Prag Drummers používající Akai APC 40 s kontrolerem Ableton Live, klávesy a mnoho rozličných dalších nástrojů.

DJ Orbith DJ Orbith patří mnoho let k nejvýraznějším postavám české taneční scény. Začínal v roce 1996 v brněnském klubu Fan Favorit a postupně se přes své pověstné electro vypracoval až do zahraničí (Mayday Hungary, M25 Poland, Nemo club Belarus). Ano, byl to DJ Orbith, který představil electro českému publiku – a s velkým úspěchem.

Aby také ne, v té době čeští clubbeři, zvyklí na obvyklou „dávku“ techna a houseu, s otevřenou náručí okamžitě uvítali nový styl, navíc servírovaný od charizmatického, neokoukaného DJe. Od té doby Orbithova popularita strmě rostla a jeho jméno se začalo často objevovat v line-upech velkých a známých akcích té doby, jako byly eventy Orion Hall, či Citadela.

Má za sebou několik ocenění v prestižní české anketě Dance Awards. Od té doby pravidelně vystupuje po celé ČR, a to jak v klubech, tak na velkých akcích (např. Summer of Love, Electric Kingdom Czech, Cocoon clubbing world tour Czech).

Mimo to má za sebou několik vydaných desek a singlů. V současné době se věnuje především Elektře v brněnském klubu Fléda. Přijďte si užít tuto noc do nově zrekonstruovaného klubu Radost FX se zvukem Funktion One! 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 2 Akce v MČ Praha 2

Podobné akce

19duben pátek 19:00

19duben pátek 19:00

19duben pátek 19:00

Queenie 2024

, Českomoravská 2345/17 Koncert

Ubytování v okolí akce Saturday FX – Classix...

Royal Court ApartmentsPraha (251 metrů)

Royal Court HotelPraha (614 metrů)

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (1 083 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (1 302 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (1 181 m)