Friday FX - Cyber Edition with Oldrich Sic Jr. /AU/, Eva Porating, IM Cyber

Friday FX - Cyber Edition with Oldrich Sic Jr. /AU/, Eva Porating, IM Cyber

Adresa:

Praha 2, Belehradská 120

Termín: 29.4.2016

29duben pátek 22:00

Žánr: koncertydeep house house techno


DJ Oldrich Sic Jr. Talentovaný DJ Oldrich Sic Jr. se narodil se ve Znojmu, 15 let žil v Německu a nyní žije v Rakousku. Hraje a produkuje především techno, nicméně umí také zvolnit směrem ke klidnějším stylům jako je deep house a dub techno. Jednou ze zajímavostí je studium produkce v Mnichově a kromě německa jeho rezidentury v klubech v Rusku a v Thajsku.

DJ Eva Porating učarovala nedávno svými vysoce aktuálními sety nejen českému publiku. V minulém roce překvapila několika fresh podcasty určenými například pro prestižní rakouský magazín C-Heads nebo domácí server Spaceboss. “Fresh shit, house, synth, post-dubstep. Prostě un/ordinary girl playing un/ordinary music.”

V současnosti si můžete Evu Porating pravidelně poslechnout na pražském Radiu 1, kde má svou vlastní noční show.

DJ IM Cyber byla jednou z prvních DJek a pomáhala tak vyšlapat cestu všem dalším slečnám. Hraje od roku 1998 a jejím hlavním stylem byl po většinu let drum´n´bass. V poslední době však její srdce bije spíše v house tempu. Ivana má pro hudbu cit, což dokazuje i její dřívější působení v kapele Skyline. Jako DJka se na čas téměř odmlčela, v poslední době se však za DJ pult vrací s novou vervou.

Nijak neskrývá, že za to může právě nedávný příklon k house music. Start: 22:00 Entry: 100 CZK Přijďte si užít tuto noc do nově zrekonstruovaného klubu Radost FX se zvukem Funktion One! 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Friday FX - Cyber...

Royal Court ApartmentsPraha (251 metrů)

Royal Court HotelPraha (614 metrů)

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (1 083 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (1 302 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (1 181 m)