KLARA. - Křest desky Home

KLARA. - Křest desky Home

Termín: 20.4.2016
Vstupné:

241

20duben středa 19:00

Žánr: koncertyPopElektro

Umělci: Klára VytiskováLazer Viking


KLARA. je sólový projekt Kláry Vytiskové, frontmanky elektropopové kapely Toxique. Už na začátku roku 2013 začala v domácím studiu dávat dohromady první písničky a vyšla ven se singly Survival a Country Girl.

Při dokončování desky se jí narodila dcera a tak sólový debut “Home" spatřil světlo světa až na konci listopadu loňského roku. Před vydáním ještě zveřejnila duet se svojí sestrou Terezou aka Ednou Green - Home a vydání desky provázel singl Forever, který složila Klára jediný jako čerstvá máma a křehce pojednává o zranitelnosti lidí, kteří hluboce milují.

Domov, byl pro mladou zpěvačku, která trávila posledních deset let ježděním s kapelou po světě, důležité téma. Změna, kterou nastavilo její manželství, mateřsví a vlastní domov v ní vyvolala mnoho emocí a právě z nich poskládala písničky na tuto desku. Klára pokřtí svojí desku 20.4. v Roxy se skvělou živou kapelou (Tereza Vytisková - synth/drumpad/voc, Matěj Belko – bass/guitar/voc, Adam Koller – drums/drumpad a Jan Aleš keys/synth).

Jako support vystoupí kapela jednoho šikovnýho kluka, jeho kytary a kompu – Lazer Viking. Jako dj po koncertě nastoupí Klářina kamarádka Anche Er a dj Mr.Moustache, který Kláře povedeně zremixoval píseň Survival, bonus track z desky Home.

Klára Vytisková je mladá umělkyně, která se v poslední době věnuje hlavně zpěvu, skladbě, módě a moderování.Už při studiu jazzového zpěvu, se vrhla do realizace svých písniček a po tom co hostovala v několika kapelách...
Boy Wonder

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

23dub - 24dubcelý den

1červenec pondělí 20:00

16červenec úterý 21:00

Ubytování v okolí akce KLARA. - Křest desky...

Tyn Yard ResidencePraha (297 metrů)

The Emblem HotelPraha (636 metrů)

ValentinskaPraha (752 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (408 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (544 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (1 093 m)