80 %
The Tap Tap: Nefňuka

The Tap Tap: Nefňuka

Termín: 24.4.2016
Vstupné:

500

24duben pondělí 19:00

Žánr: divadlopro dětipohádkačinohra

Umělci: The Tap Tap


Hra se zpěvy Nefňuka vzniká podle knihy Jesus Betz francouzských autorů Freda Bernarda a Francoise Roca. Autorem scénáře je Jiří Ornest, který společně s Jakubem Macečkem hru i režíruje. Hudbu složil Jaroslav Svoboda (kapela Traband), scénu a loutky navrhnul Petr Matásek. Živou muziku a drobnější i větší role obstarají členové kapely The Tap Tap.

Vznikne tak unikátní představení, ve kterém budou maximálně zapojeni herci a muzikanti s různými handicapy. Čtyři elektrické vozíky členů Tap Tapu budou využity jako motory k pohybům loutek a scénickým dějům. Právě způsob, kterým budou kulisy a loutky rozpohybovány je světově unikátní.

Představení bude mít 8 repríz na Nové scéně ND a dále s ním The Tap Tap budou cestovat po celé ČR i do zahraničí. Na výrobě speciálních kulis a loutek spolupracují The Tap Tap s Východočeským divadlem v Pardubicích a loutkářem Miroslavem Trejtnarem. Diváci se mohou těšit na premiéru představení 24. dubna 2016 od 19:00 na Nové scéně Národního divadla.

THE TAP TAP – kapela tělesně postižených studentů a absolventů škol pražského Jedličkova ústavu. Kapelu v roce 1998 založil a dodnes vede Šimon Ornest. The Tap Tap pravidelně vystupuje na velkých i menších českých festivalech...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Divadla - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce The Tap Tap: Nefňuka

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (448 metrů)

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (638 metrů)

ValentinskaPraha (709 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (87 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (315 m)