Evergreen Tour 2016

Evergreen Tour 2016

Adresa:

Praha 1, Štepánská 61

Termín: 27.4.2016

27duben středa 19:00

Žánr: koncertyrockswingfilm


Hity pro všechny generace - Yvetta Simonová, Josef Zíma, Karel Kahovec a George & Beatovens, Rangers Band, Patrola Šlapeto, Jitka Molavcová a Jiří Suchý

Evergreen tour je nová show s hity pro všechny generace. První turné proběhlo v jarních měsících letošního roku a začalo vytvářet tradici. každoročně se budeme moci setkávat na jarních i předvánočních koncertech, na kterých zaznějí opravdové hity pro všechny generace.

Na Vánočním koncertě rozezpívají a roztleskají publikum Rangers band, kteří si připomenou zároveň 50. výročí vzniku skupiny Rangers Plavci. 40 let své existence si připomenou Karel Kahovec se svými George & Beatovens, přičemž nezapomenou ani na svého dlouholetého frontmana Petra Nováka, který by nedávno oslavil své sedmdesátiny.

Krásné staropražské písničky rozezní sál v podání skupiny Patrola Šlapeto.

Yvetta Simonová a Josef Zíma jsou legendy, které není potřeba představovat. Yvettta Simonová si zazpívá nejenom své největší hity, zavzpomíná i na Milana Chladila a připomene si i The Beatles. Josef Zíma, věčně mladý princ Radovan, tentokrát odloží dechovku a pustí se nejen do svých pohádkových a filmových hitů, ale uvidíte jej tentokrát i jako krále swingu či rock ´n´rollu.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Evergreen Tour 2016

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (735 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (800 metrů)

Royal Court ApartmentsPraha (865 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (685 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (528 m)