Trinity - taneční představení v Praze

Trinity - taneční představení v Praze

Adresa:

Praha 1, Jungmannova 1

Termín: 29.3.2016
Vstupné:

220 - 290

29březen úterý 19:30

Žánr: divadlokomediebalettanectaneční


Úspěšné představení choreografky Majky Piskořové Veselé v podání tanečního souboru Pop Balet opět v Divadle Komedie. Nenechte si ujít toto jedinečné představení, které vás donutí zastavit se a uvědomit si, jak je život krásný!
 
Často víme spíše to, co vědět nechceme. To co bychom vědět doopravdy chtěli nám zůstává utajeno. Prožíváme pády a dotýkáme se dna. Jen díky tomu se ale můžeme odrazit a vyletět až do oblak. Protiklady jsou si inspirací. Prostřednictvím negativního prožitku objevujeme sílu pozitivního vnímání. Smutek, zmar a bolest se transformují v naději a poznání. Hledáme budoucnost a ztrácíme dnešek. Máme oči dokořán a přesto jsme slepí. Naše trojjediná pravda se snaží povýšit nad skutečnost. Zachrání nás zoufalí lidé, kteří v nás svými činy probudí uvědomění si trvalých životních hodnot?

O souboru Pop Balet:
Pop Balet je profesionální taneční soubor, který vychází z předpokladu, že tanec je nezkrotitelná emoce. Není tedy potřeba ji svazovat předem daným uměleckým či komerčním pojetím a škatulkovat podle příslušných tanečních stylů. Tanečníci souboru Pop Balet bez zaváhání dokážou překračovat hranice mezi modernou, jazzem, baletem na špičkách, hip-hopem, akrobacií, kabaretní burleskou či scénickým tancem.
 
Vstupenky: https://www.ticketportal.cz/event.aspx?id=60672

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Trinity - taneční...

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (388 metrů)

Royal Court ApartmentsPraha (858 metrů)

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (912 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (659 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (369 m)