Divácky vděčná komedie o tom, kdo je vlastně blázen. Mladý nezkušený režisér dostává jako svou první práci úkol režírovat hru v prostorách místního psychiatrického ústavu. Divadelní sál sice vyhořel, chovanci zamýšlejí uvádět operu namísto činohry, nikdo neumí zpívat a nic není tak, jak se na první pohled zdá.

Série nepředvídatelných situací, do nichž se mladý, přitroublý režisér dostává nejen vinou vlastní neschopnosti, ale i vinou vedení ústavu a nespolehlivých přátel a zejména bouřlivou, někdy dobře, někdy trochu méně dobře míněnou iniciativou samotných chovanců. Jak dopadne představení, uvidíte sami. Můžeme prozradit, že mladý jelimánek přece jen nakonec trochu zmoudří, k čemuž mu dopomohou převážně ti, kteří jsou v očích světa považováni za bytosti bez rozumu.

Divácky vděčná komedie kombinuje dvě oblíbená klasická schémata – divadelní zákulisí a psychiatrický ústav. Klasické téma v moderním pojetí australského dramatika o tom, kdo je vlastně blázen, nabízí řadu hezkých hereckých příležitostí.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Divadla - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Noc bláznů

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (600 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (845 metrů)

Royal Court ApartmentsPraha (869 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Staroměstské náměstí Staroměstské náměstí Praha 1 (749 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (422 m)