Žižkovská noc 2016 - zimní multižánrový festival

Adresa:

Praha 3, Žižkov

Termín: 17.3.2016 19.3.2016

17bře - 19bře celý den

Žánr: festivalyŽižkovská noc


ŽIŽKOVSKÁ NOC 2016 - zimní multižánrový festival 3 večery | více než 300 interpretů | přes 60 scén | minimální vstupné

Na tři dny a tři noci se opět spojí ty nejzajímavější podniky po celém Žižkově a přilehlých čtvrtích do unikátního festivalového světa! Šestý ročník multižánrového festivalu Žižkovská Noc nabídne ve dnech 17. až 19. března 2016 přes šedesát scén v klubech, divadlech, kavárnách, hospodách i galeriích. Těšte se na obsáhlý program, který bude zahrnovat přes tři stovky interpretů z celého světa. A jako vždy za minimální vstupné na celý festival!

►ČTVRTEČNÍ den a noc budou věnovány malebným žižkovským zákoutím, kouzelným kavárnám, klasickým putykám, hospůdkám a galeriím. Žižkov není jen o velkých klubech, ale i o těchto malých místech, které vytvářejí jedinečný duch tohoto místa – genius loci.

►PÁTEČNÍ program tradičně představí kapely a obsáhlou divadelně-literární dramaturgii na patnácti scénách. Vyslyšeli jsme také volání všech fanoušků DJs a elektroniky a NOVĚ DO PROGRAMU PŘIDÁVÁME „DJskou Žižkovskou Noc“, která nabídne program napříč celým elektronickým spektrem od d'n'b, techno, house přes breakbeat, dubstep, ambient až po ty nejokrajovější subžánry. To vše na patnácti scénách se šedesáti DJs z Čech a řadou hostů ze zahraničí!

►SOBOTNÍ Žižkovská Noc patří hlavně kapelám, které naplní takřka čtyřicet scén. Těšit se můžete také na Žižkovský Market v magických prostorách rondokubistického divadla Venuše ve Švehlovce. Pravidelné festivalové autobusové linky vás v pátek i sobotu dopraví přesně tam, kam budete potřebovat. Žižkovská Noc - to jsou tři dny, tři noci a přes tři stovky interpretů... a je jen na tobě, jak si ji užiješ!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Hudební kluby - Praha 3 Akce v MČ Praha 3

Podobné akce

7čer - 8čercelý den

Festival Habrovka 2024

, na zahradě u kostela sv. Františka z Assisi Festival

Ubytování v okolí akce Žižkovská noc 2016 -...

Žižkovská televizní věžPraha (264 metrů)

Sportovní centrum OlšankaPraha (538 metrů)

Royal Court ApartmentsPraha (1 733 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (262 m)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (1 641 m)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (1 280 m)