70 %
Mefisto

Mefisto

Adresa:

Praha 1, Náměstí Republiky 3/4

Termín: 31.10.2016
Vstupné:

290 – 690

31říjen sobota 14:00

Žánr: divadloMuzikál


Kdo je Mefisto? Vyslanec Pekla, ďábel, který je schopen vrátit člověku mládí. Za jistých podmínek. Na výhody mládí láká i stařičkého profesora Fausta, který hlavně lituje, že během svého života nestihl dokončit své rozsáhlé dílo.

„Budete-li znovu mladý, získáte i čas, jak své dílo dokončit!“ vábí Mefisto. „Ale hlavně prožijete znovu to, čemu jste se kvůli své posedlosti prací neměl čas věnovat!“ Slibuje lásku, zdravé tělo, sílu i moc. Mládí a čas výměnou za duši, která ovšem s posledním dnem života člověka propadne Peklu. Jak se rozhodnout?

Ze starého profesora se na zkoušku stane mladík, který prožívá, na co už dávno zapomněl. Popíjí se studenty, které kdysi učil, užívá radostí života, ale hlavně znovu prožívá lásku. A to nejednu.

A když kromě lásky, získává i moc a na světě se mu v mladém těle líbí víc a víc, začíná přemýšlet, jakou lstí se ze svého úpisu Peklu vymanit…

Láska, humor, napětí, ale hlavně lákavá ďáblova nabídka v atraktivním příběhu na věčné téma ztraceného a znovu nalezeného mládí!

Velkolepě pojatý muzikál Mefisto je producentem a autory připravován u příležitosti 10. výročí otevření divadla Hybernia.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Mefisto

Tyn Yard ResidencePraha (347 metrů)

The Emblem HotelPraha (742 metrů)

ValentinskaPraha (864 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (67 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (571 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (931 m)