Iron Maiden v Praze

Iron Maiden v Praze

Adresa:

Praha 10, U Slavie 2A

Termín: 5.7.2016
Vstupné:

od 1.250 Kč

5červenec úterý 19:00

Žánr: koncertyheavy metalmetal

Umělci: Iron Maiden


IRON MAIDEN OZNAMUJÍ KONCERT V ČESKÉ REPUBLICE, KTERÝ SE USKUTEČNÍ 5. ČERVENCE 2016 V RÁMCI SVĚTOVÉHO TURNÉ „THE BOOK OF SOULS“. PŮJDE O JEDINEČNOU ŠANCI VIDĚT POD ŠIRÝM NEBEM NOVÝ PROGRAM PRŮKOPNÍKŮ HEAVY METALU.

NOVÉ ALBUM „THE BOOK OF SOULS“ SE V ČESKÉ REPUBLICE A DALŠÍCH VÍC NEŽ 40 ZEMÍCH UMÍSTILO NA PRVNÍM MÍSTĚ PRODEJNÍCH ŽEBŘÍČKŮ.

Rockové legendy IRON MAIDEN, jejichž nové studiové dvojalbum „The Book of Souls“ debutovalo v České republice na první příčce prodaných alb, se vrátí do pražského Edenu 5. července. Vstupenky pro širokou veřejnost budou v prodeji od pondělí 16. listopadu 9 hodin ráno SEČ. Jako obvykle, členové fanklubu Iron Maiden budou mít možnost využít přednostního předprodeje, jehož detaily jsou zveřejněny na webových stránkách www.ironmaiden.com spolu s podrobnostmi o tom, jak se mohou členové fanklubu účastnit losování a získat možnost být „First To the Barrier“, tedy co nejblíže pódiu.

Bruce se ke koncertu vyjádřil takto: „Nemůžeme se dočkat, až se vrátíme na turné. Maiden turné prospívá, a dostat se blíž k našim fanouškům je to, co nás baví nejvíc. Až turné na konci února odstartuje v USA, tak to bude od naší poslední show na Sonisphere ve Velké Británii 19 měsíců, takže už jsme nedočkaví."

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Hudební kluby - Praha 10 Akce v MČ Praha 10

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Iron Maiden v Praze

Wellness Hotel STEPPraha (782 metrů)

Sportovní centrum OlšankaPraha (3.6 km)

Žižkovská televizní věžPraha (4 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (4.1 km)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (5.1 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (3 km)