Vánoční výlet do pohádky s kouzelnými razítky Aladine

Adresa:

Praha 5, U Jezera 2031/34

Termín: 1.12.2015 2.12.2015
Vstupné:

zdarma

1pro - 2pro celý den

Žánr: ostatní akcepro děti


Vánoční výlet do pohádky s kouzelnými razítky Aladine

Razítka nejsou jenom na razítkování! Přesvědčíte se o tom v úterý 1. 12. a ve středu 2. 12. v Baby Clubu Juklík na Praze 5, kde bude vždy od 9:30 do 18:00 hodin probíhat zábavná tvořivá dílna pro děti.

Přesvědčíte se, kolik krásných věcí můžete vyrábět i s opravdu malými dětmi. A větší děti kouzlení se speciálními razítky Aladine určitě také nadchne – umějí totiž vyprávět příběhy! S výtvarnicí Majdou Dejlovou a se svými dětmi budete moct v Juklíku rozehrát desítky vánočních pohádek na přáních nebo prostíráních! Majda bude na místě vytvářet šablonky s vánoční tématikou a dozdobovat budeme vánočními razítky. Naučí vás spoustu triků, které pak můžete využít i při tvoření doma. Tvoří rodiče s dětmi a lektorka pouze pomáhá, radí, doporučuje.

Tvoření je zdarma a je vhodné i pro nejmenší. Pro děti už od 2 let jsou určena razítka, která se krásně drží, dají se vybarvit a vytvořit z nich dílko hodné vystavení. Každý, kdo si přání či vánoční prostírání vyrobí, odnese si ho samozřejmě domů. Vánoční prostírání bude ve velikosti A4. Můžete si ho odnést jako obrázek nebo si ho můžete za poplatek 10 Kč zalaminovat a pak si svého obrázku užívat při stolování.

Adresa: Baby Club Juklík, Praha 5, U Jezera 2031/34

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Vánoční výlet do...

Volcano Spa HotelPraha (1 363 metrů)

Villa St. TropezPraha (4.3 km)

Villa Seven HillsPraha (5.5 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Pražský hrad Pražský hrad Praha 1 (7.3 km)
Katedrála sv. Víta Katedrála sv. Víta Praha 1 (7.3 km)
Café Savoy Café Savoy Praha 5 (7.1 km)