Křest charitativního kalendáře „O kolečko navíc“

Adresa:

Praha 5, Jinonice 921

Termín: 4.11.2015

4listopad čtvrtek 01:00

Žánr: ostatní akce křest


Ve středu 4. listopadu bude slavnostně pokřtěn charitativní kalendář „O kolečko navíc“. Projekt již tradičně vzniká ve spolupráci organizace Raná péče EDA s fotografem Jiřím Šourkem. Křest se uskuteční od 19 hodin v nově otevřené restauraci Perfect Canteen Filipa Sajlera v budově Aviatica v Jinonicích.

Večer bude tedy rovněž gurmánským zážitkem. Raná péče EDA, jež se stará o rodiny dětí se zrakovým a kombinovaným postižením, již čtvrtým rokem vydává charitativní kalendář na podporu své činnosti ve spolupráci se známými osobnostmi. Ty se pro tento kalendář tentokrát nechaly vyfotografovat s automobilovými veterány.

Hlavní patronkou projektu je herečka a nová patronka celé organizace Jana Plodková, která kalendář osobně pokřtí. Slavnostního křtu se účastní také sólistka baletu Národního divadla a držitelka Ceny Thálie 2013 Marta Drastíková, harfistka Kateřina Englichová či zpěvačka Juwana Jenkins.

„Jsme velice rádi, že se nám podařilo získat tolik skvělých osobností, které se ve svém volném čase na celém projektu podílely, a pomohly nám tak upozornit na problematiku péče o rodiny dětí s těžkým zrakovým postižením,“ říká ředitelka Rané péče EDA Petra Mžourková. Obdivovatelé spisovatele a režiséra prof.

Arnošta Goldflama, moderátorky Jolany Voldánové, zpěváka Mariána Vojtka či šéfkuchaře Filipa Sajlera budou mít možnost zakoupením kalendáře s jejich fotografiemi zároveň přispět na dobrou věc. Součástí programu bude vystoupení známého violoncellisty Jana Skleničky, který se postará o hudební doprovod. Při příležitosti křtu proběhne premiéra nového televizního spotu Rané péče EDA, který natočila produkční a kreativní společnost Lucky Man Films. Promítání se účastní celý tým v čele s režisérem Janem Vejnarem.

Veškerý výtěžek z prodeje kalendáře bude sloužit rodinám, kde se narodí dítě s těžkým zrakovým či kombinovaným postižením. „Profesionální službu rané péče poskytujeme letos již 25 let. Prodej našich výrobků, zejména kalendáře, tvoří významnou součást rozpočtu organizace.

Díky tomu můžeme pomáhat rodinám dětí s postižením i nadále a službu rané péče poskytovat v plném rozsahu pro co nejvíce klientů,“ uzavírá ředitelka Rané péče EDA Mgr. Petra Mžourková. Program 19:00 Slavnostní zahájení Sólo na violoncello Jan Sklenička 19:20 Křest kalendáře 19:30 Sólo na violoncello Jan Sklenička 19:45 Občerstvení 20:15 Premiéra nového spotu Rané péče EDA

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 5 Akce v MČ Praha 5

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Křest charitativního...

Restaurant a hotel NebozízekPraha (1 965 metrů)

The Golden Wheel HotelPraha (2.5 km)

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (2.9 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Pražský hrad Pražský hrad Praha 1 (2.7 km)
Katedrála sv. Víta Katedrála sv. Víta Praha 1 (2.8 km)
Café Savoy Café Savoy Praha 5 (2.4 km)