Hackers Congress Paralelní Polis

Hackers Congress Paralelní Polis

Adresa:

Praha 7, Delnická 43

Termín: 2.10.2015 4.10.2015

2říj - 4říj celý den

Žánr: ostatní akcekongres umění věda technologie Praha


V Paralelní Polis se již tradičně první říjnový víkend uskuteční Hackers Congress Paralelní Polis, na který se sjedou odborníci z celého světa. Ústředním tématem letošního ročníku je digitální totalita. Kongres od 2. do 4. října přivítá přes 20 hostů z Čech a především zahraničí. Zaměří se mimo jiné na téma zneužívání dat ke sledování online chování uživatelů ze strany státu nebo jiných třetích stran ve svůj vlastní prospěch. „Pojem digitální totalita dostal v souvislosti s pandemií COVID-19 nový rozměr, globálně se množí technologie, které pomáhají sledovat pohyb lidí a zasahují do jejich osobní svobody.

Na kongresu se budeme věnovat mimo jiné otázkám, jak jednotlivci můžou uniknout z nepřetržitého sledování,“ zve na akci Pavol Lupták, jeden ze zakladatelů Paralelní Polis.

Hackers Congress Paralelní Polis (HCPP) je vlajkový projekt nestátní neziskové organizace Paralelní Polis, na který se každoročně první víkend v říjnu do Prahy sjíždí přes 500 fanoušků a IT odborníků z celého světa. Svoboda a kryptoanarchie, decentralizovaná ekonomika a kryptoměny, politické umění a hacking, věda a technologie jsou hlavní tematické pilíře třídenního kongresu, kdy se Paralelní Polis propojí s divadlem La Fabrika a na čtyřech scénách se zde setkají špičky z oborů umění – věda – technologie.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 7 Akce v MČ Praha 7

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Hackers Congress...

Výstaviště HolešovicePraha (1 353 metrů)

Sportovní centrum OlšankaPraha (2.4 km)

Wellness Hotel STEPPraha (2.4 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (2.4 km)
Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (2.5 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (1 034 m)