Pouliční festival Za dveřmi 2015

Adresa:

Praha 1

Termín: 13.7.2015 18.7.2015
Vstupné:

zdarma

13čvc - 18čvc celý den

Žánr: festivalypouliční divadlo cirkus open air performance festival Za dveřmi


Pouliční divadlo opět rozzáří ulice Prahy! Právě připravujeme už 7. ročník Pražského festivalu pouličního divadla Za dveřmi, který přinese hned několik novinek.

Jako obvykle se můžete těšit na hvězdy pouličního divadla z celého světa, tentokrát ovšem nejen na Václavském a Jungmannově náměstí v centru Prahy. Rozrůstáme se a společně s námi i místa, kam přivážíme to nejlepší z nového cirkusu, klauniády a pouličního divadla. Za dveřmi tentokrát bude také v areálu pražského Výstaviště, kde na návštěvníky bude čekat kromě open air performance a večerních produkcí šapitó, tančírny a pouliční zábava.

Na koho se můžete od 13. do 18. července 2015 těšit? Do Prahy přijede španělský soubor Compagnie La Tal, kteří koncem ledna 2015 získali ocenění za nejlepší pouliční představení na největším veletrhu umění v německém Freiburgu. Mezinárodní Serious Clowns tvořený Adamem Readem, který tvořil se slavným Cirque du Soleil, a Fyodorem Makarovem, spolupracovníkem Slavy Polunina. Francoužští Cie Underclouds se představí s večerní open air performance FUNAMBUS. V Čechách vůbec poprvé představíme mezinárodní projekt Brána do fantazie a se svým šapitó dorazí Teatro Tatro s doslova mistrovským dílem Mistr a Markétka. Festival se neobejde ani bez českých mistrů v oboru. Těšte se na dětské Angelky v podání Lucie Kašiarové a Vandy Hybnerové nebo chůdaře Long Vehicle Circus s úplně novou Alenkou v říši divů v režii Viktorky Čermákové. Další soubory, které na festivalu vystoupí, zveřejníme už brzy. Jako každý rok se ale jistě bude lítat ve vzduchu, tančit na chůdách, zpívat a muzicírovat!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

4červen úterý 19:30

Cirk La Putyka K

, Bubenské nábřeží 306/13 Divadlo

12červen středa 19:30

Radiant

, Bubenské nábřeží 306/13 Divadlo

18červen úterý 19:30

Senses

, Bubenské nábřeží 306/13 Divadlo

Ubytování v okolí akce Pouliční festival Za...

The Emblem HotelPraha (192 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (224 metrů)

ValentinskaPraha (316 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (87 m)
Staroměstské náměstí Staroměstské náměstí Praha 1 (123 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (669 m)