Přejít na stránky Ticketpro.cz

Skinny Molly (USA)

Adresa:

Praha 3, Koněvova 219

Termín: 23.10.2015

23říjen čtvrtek 01:00

Žánr: koncertyfolkrockpopcountry


SKINNY MOLLY(USA) - Here For A Good Time Tour - Support:Pumpa(CZ)

SKINNY MOLLY je americká kapela, jejíž ultrajižanský název už přímo odkazuje na příslušnost a provázanost se známou floridskou líhní největších legend jižanského rocku, kterými jsou Lynyrd Skynyrd,Blackfoot či Molly Hatchet!

Jižanský band SKINNY MOLLY založil v roce 2004 kytarista, zpěvák a skladatel Mike Estes spolu s další ikonou jižanského rocku kytaristou Davem Hlubekem. Název SKINNY MOLLY pak jasně a doslovně signalizuje na dřívější působiště dvou hlavních ,,otců zakladatelů". Estes prožil část devadesátých let v barvách Lynyrd Skynyrd, Hlubek byl zas klíčovou postavou slavné ranné éry Molly Hatchet.

Albový debut s názvem No Good Deed vyšel až v roce 2008,ovšem již bez Dave Hlubeka,který se vrátil zpět k Molly Hatchet. Mike Estes v té době paralelně s kariérou SKINNY MOLLY pak ještě působil ve slavných Blackfoot. S touto kapelou se také představil koncertně v Praze v roce 2011. Když v důsledku právních kliček klasičtí Blackfoot nesměli již po roce 2011 hrát,nastal prostor pro intenzivní koncertní i studiovou práci kapely  SKINNY MOLLY. Druhá studiovka s názvem Haywire Riot vyšla na podzim roku 2012 turné k této desce přivedlo kapelu poprvé i do České republiky.

V říjnu 2015 pak další evropské turné k aktuální desce opět nemine Česko!

Tvorba SKINNY MOLLY představuje (v intencích jižanského rocku) zdařilý mix lehce countryrockového projevu Lynyrd Skynyrd s mnohem hutnějším rockovým výrazem Blackfoot. Koncertní setlist pak slibuje zhruba polovinu vlastní tvorby a polovinu skladeb od bývalých kapel členů SKINNY. Dojde tedy i na hity typu Train Train od Blackfoot či na erbovní jižanskou hymnu Sweet Home Alabama od Lynyrd Skynyrd!

SKINNY MOLLY vyrazí na turné ve složení Mike Estes-ex Lynyrd Skynyrd, Blackfoot(kytara,zpěv), Jay Johnson-ex Blackfoot(kytara,zpěv),Kurt Pietro-ex Blackfoot(bicí) a Luke Bradshaw(basa).

Pro příznivce klasického jižanského rocku a potažmo i pro všechny  hledače vysoké rockové kvality je zde jasná perspektiva skvělého hudebního zážitku.Koncert SKINNY MOLLY je čirou jižanskou extází špičkové kategorie!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 3 Akce v MČ Praha 3

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Skinny Molly (USA)

Wellness Hotel STEPPraha (1 070 metrů)

Sportovní centrum OlšankaPraha (2.6 km)

Žižkovská televizní věžPraha (3.1 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (3.1 km)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (4.5 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (2.5 km)