Přejít na stránky Ticketpro.cz

Jana Kratochvílová & Illuminatica

Adresa:

Praha 1, Mariánské náměstí 1

Termín: 16.4.2015

16duben čtvrtek 01:00

Žánr: koncertydance


SUPER MAGICA TOUR

Jana Uriel Kratochvílová a Jiří George Hrubeš se skupinou Illuminati.ca vystoupí v Městské knihovně v Praze 16.4. v rámci jejich nového programu Super Magica Tour.

Jak sám název napovídá, výjimečnost tohoto koncertního turné bude podtrženo hity nejen z CD Magica, které dosud na pódiích nezazněly (např. píseň Srdce, Exodus). Samozřejmě nebudou chybět ani hity jako No a Co, V stínu kapradiny či Copánky. Jako překvapení si pro nás autorská dvojice Jiří G. Hrubeš-Jana Uriel Kratochvílová přichystala i několik novinek, které premiérově zazní právě v Městské knihovně.

Každoroční vystoupení skupiny Illuminati.ca v Městské knihovně v Praze se jistě stávají tradicí. V roce 2013 Jana Kratochvílová vystoupila v rámci X. cyklu Rebelující dámy české hudby. Tentokrát, již počtvrté, skupina Illuminati.ca míří se svojí mile rebelskou atmosférou k návštěvníkům koncertu, kteří budou doslova vtaženi do děje i za přispění dalších vynikajících hudebníků jako Zdeněk Baron Juračka (kytara), Jan Poky Pokorný (basa), David Robert Pavlík (kytara), Jiří Atlet Hladík (perkuse).

Nebude chybět ani doprovodná "nadtaneční" skupina MetaDance, která svými tanečními kreacemi dotvoří zbytek milého rebelství. Máte se na co těšit, protože atmosféru budete společně se skupinou Illuminati.ca spoluvytvářet i vy, diváci. Pokud jste již někdy v Městské knihovně byli, víte, že tento večer je vždy plný velmi příjemných překvapení a skvělé hudby s úžasným hlasem Jany Uriel Kratochvílové.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Jana Kratochvílová &...

ValentinskaPraha (52 metrů)

The Emblem HotelPraha (75 metrů)

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (90 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Staroměstské náměstí Staroměstské náměstí Praha 1 (208 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (244 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (608 m)