Katy Perry / Prismatic World Tour

Katy Perry / Prismatic World Tour

Adresa:

Praha 9, Ocelářská 460/2

Termín: 23.2.2015

23únor čtvrtek 01:00

Žánr: koncertypop


V návaznosti na obrovský úspěch právě probíhajících koncertů ve Velké Británii, na které pěli nadšené ódy fanoušci i kritika, globální superstar Katy Perry oznámila, že se do Evropy v roce 2015 opět vydá a představí se v 18 zemích se svým ohromujícím  programem "Prismatic World Tour".

Světová superstar Katy Perry vydala loni v říjnu svoje třetí studiové album nazvané „PRISM“, které debutovalo na prvním místě žebříčku iTunes v 97 zemích. Deska dosáhla nejlepších prodejních výsledků v kariéře zpěvačky. Celkem se titulu prodalo celosvětově víc než 6 milionů kusů během šesti měsíců od jeho vydání.

První singl z alba, „Roar“ se stal globálním hitem - umístnil se na první příčce žebříčku iTunes v 96 zemích a zároveň je to zpěvaččin osmý singl, který dosáhl na vrchol americké Billboard Hot 100 Chart. Singlu „Roar“ se od té doby prodalo přes 10 milionů kopií po celém světě a stal se nejprodávanějším singlem v kanadské historii. Další singl „Dark Horse“ pokračoval v úspěšném tažení a umístil se na prvním místě v 38 zemích na iTunes a v Top 5 v dalších 90 zemích po celém světě!

V roce 2013 se Katy Perry také stala světově nejvíce sledovanou osobností na Twitteru, byla jmenována globální velvyslankyní UNICEF, obdržela nominace na dvě ceny Grammy (Skladba Roku a Nejlepší popový sólový výkon) a také nedávno na MTV European Music Awards získala cenu pro nejlepší zpěvačku za rok 2013.

Mezi její současná celosvětová propagační vystoupení patří například účinkování v Saturday Night Live, významné partnerství s Good Morning America , American Music Awards , Ellen a dalšími ve Spojených státech; velké promoakce s MSN a Visa v Kanadě; X - Factor , Graham Norton, Jingle Bell Ball & iTunes Festival ve Velké Británii; Le Grand Journal ve Francii ; Schlag Den Raab & The Voice v Německu ; X - Factor & Sunrise v Austrálii ; X - Factor v Itálii ; Music Station & Sukkiri v Japonsku a další.

První část světového turné Katy Perry na rok 2014 byla zahájena tento měsíc ve Velké Británii, následně byly na seznam přidány i termíny evropských vystoupení, která Katy Perry absolvuje příští rok.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Hudební kluby - Praha 9 Akce v MČ Praha 9

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Katy Perry / Prismatic...

Wellness Hotel STEPPraha (415 metrů)

Sportovní centrum OlšankaPraha (3.2 km)

Žižkovská televizní věžPraha (3.7 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (3.7 km)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (4.7 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (2.7 km)