Best Film Fest 2014

Best Film Fest 2014

Adresa:

Praha

Termín: 11.12.2014 17.12.2014
Vstupné:

69 Kč

11pro - 17pro celý den

Žánr: filmfestivalBEST FILM FEST


Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a Mat pořádá od 11. do  17. prosince tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé poloviny roku 2014. Kinaři se rozhodli nadělit svým věrným fanouškům malý předvánoční dárek v podobě lístků do kina za jednotnou atraktivní cenu 69,- Kč za vstupenku. V prosinci se uskuteční sedmé vydání divácky úspěšné přehlídky, která probíhá vždy dvakrát do roka (zima a léto) a koná se od roku 2011. 

Program BEST FILM FESTU je opět žánrově pestrý, dramaturgy přehlídky byli sami diváci. Promítat se budou divácké oblíbené zahraniční tituly. V pražských klasických kinech u diváků stále bodují: romance od filmových klasiků od oscarového Woodyho Allena Kouzlo měsíčního svitu a od švédského tvůrce Lasse Hallströma Láska na kari, dále švédská komedie nabitá bizarními postavami a černým humorem Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel. Na programu jsou rovněž filmové hity tohoto podzimu: francouzská komedie Co jsme komu udělali?, zábavné i mrazivé argentinské neobvyklé povídky Divoké historky a strhující thriller Zmizelá od kultovního tvůrce Davida Finchera. 

Nechybí zde festivalové hity: vítěz letošního karlovarského festivalu vizuálně vytříbené drama Kukuřičný ostrov od gruzínského režiséra Georga Ovashviliho, vítěz letošního canneského festivalu existenciální snímek Zimní spánek v režii mistra tureckého filmu Nuri Bilge Ceylana, rodinné drama oceněné na letošním festivalu v Cannes Leviatan od uznávaného ruského režiséra Andreje Zvjaginceva o boji jedince za lidská práva, emotivní snímek o vztahu syna a matky oceněný na letošním festivalu v Cannes Mami! od kanadského talentovaného tvůrce Xaviera Dolana, soutěžní snímek letošního Berlinale - akční černá komedie o spravedlivé pomstě odehrávající se v zasněžených horách Boj sněžného pluhu s mafií od známého norského režiséra Hanse Pettera Molanda s excelující severskou hvězdou Stellanem Skarsgårdem v hlavní roli. 

Z českých titulů jsou zastoupeny: pohádka Tři bratři, černá komedie Díra u Hanušovic, drama Andělé všedního dne, romantický příběh Pohádkář a celovečerní dokument Století Miroslava Zikmunda. 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Best Film Fest 2014

Royal Court ApartmentsPraha (545 metrů)

Royal Court HotelPraha (781 metrů)

Žižkovská televizní věžPraha (1 132 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (1 124 m)
Novoměstská radnice v Praze Novoměstská radnice v Praze Praha 2 (1 212 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (1 535 m)