Přejít na stránky Ticketpro.cz

Vandit Night

Adresa:

Praha, Pernerova 53

Termín: 12.12.2014
Vstupné:

790 Kč, VIP 990 Kč a VIP GOLD za 2.490 Kč. Vstupné se bude postupně zvyšovat.

12prosinec čtvrtek 01:00

Žánr: ostatní akce


Citadela & Trancefusion spojily síly a před vánočními svátky (12.12. 2014) přiváží do Prahy (Forum Karlin) unikátní párty legendárního producenta Paula van Dyka, “vánoční” VANDIT NIGHT! Na tého uníkátní noci vystoupí Woody van Eyden, Ben Nicky, Jordan Suckley, Maarten de Jong, Stefan Dabruck, PAUL VAN DYK a další!

Citadela & Trancefusion uvádí

(CZ)

VANDIT NIGHT

Pátek 12. prosince 2014, 20:00–6:00

Forum Karlín, Praha 8

Paul van Dyk a jeho VANDIT Night přijíždí do Prahy dva týdny před Vánocemi!

Citadela & Trancefusion spojily síly a nastartují předvánoční sezónu velkou peckou!

V pátek 12. prosince uvádíme jedinečnou párty legendárního producenta Paula van Dyka ve Foru Karlín v Praze! Představujeme Vám kompletní umělecké obsazení.

PAUL VAN DYK (DE)

Slavný DJ a producent Paul van Dyk, který se po dlouhá léta drží na špičce světové elektronické taneční hudby, zamíří do Prahy. V novém multikulturním komplexu Forum Karlín bude 12. prosince headlinerem vlastní populární taneční akce VANDIT NIGHT. Van Dykova koncertní turné napříč všemi kontinenty bývají pravidelně vyprodána, k čemuž jistě přispívá i jeho úspěšná producentská kariéra: spolupracoval s hvězdami jakými jsou Depeche Mode či Justin Timberlake. Milovníky tanečního mága, který ve svém stylu posbíral desítky prestižních cen nebo i nominací na Grammy, jistě potěší i to, že kompletní obsazení této vánoční akce vybíral právě on a sám na akci vystoupí v exkluzivním 3 hodinovém setu!

BEN NICKY (UK)

Ben Nicky je jednou z nejprogresivnějších postav taneční scény, kromě aktivního hraní po celém světe je Ben také úspěšným producentem, promotérem a v neposlední řadě také majitelem labelu. A právě jeho tracky se dostaly už záhy po startu jeho producentské kariéry do popředí zájmu - kromě mnoha fanoušků taneční hudby oslovily i mnoho dalších významných jmen scény - v první řadě však samotného Nickova “guru” - Paula van Dyka. Ten si jeho nesmírného talentu a obrovského nasazení všiml a v roce 2009 dal Benovi velkou šanci, a to vydat skladbu "Special Moment" u jeho Vandit Records. Právě tento okamžik znamenal v Benově DJském životě obrovský posun. Ben Nicky je dnes stále oblíbenější, o čemž svědčí i jeho vystoupení po celém světě, na všech významných eventech. A jedním z nich bude i Vandit Night v Praze. 

JORDAN SUCKLEY (UK)

Rezident prestižní stanice BBC Radio 1 si během své kariéry získal mnoho fanoušků. Hrál po celém světě na celé řadě významných akcí - za zmínku stojí Creamfields, Cream Ibiza, Full On Ferry Ibiza, Global Gathering…lidé ho pro jeho charizmatické vystupovaní doslova milují. Zlomem v jeho kariéře byl track vydaný společně se Simonem Pattersonem “Vanilla” na Spinnin’s Reset Record. Právě tato skladba udělala z Jordana hvězdu světového formátu, které si všimli i ostatní respektovaní DJs a producenti. Mezi nimi i Paul van Dyk, který Jordana pravidelně zařazuje do line upu své Vandit Night. 

MAARTEN DE JONG (NL)

Rezident Paul van Dykova labelu Vandit Records, respektovaný a talentovaný holandský DJ a producent. Už jeden z jeho debutních tracků “Massive” se setkal s velkým zájmem a hlavně s podporou tří velkých jmen tranceové scény - Maartenova talentu si všimli Paul van Dyk, Armin van Buuren a Tiesto. A právě s Paulem van Dykem Maarten začíná úzce spolupracovat i do budoucna. Vydává několik veleúspěšných tracků na Dykově labelu a také se pravidelně účastní významných tranceových eventů v popředí s Paulem van Dykem. Vám se ukáže právě na jeho Vandit Night v Praze.

STEFAN DABRUCK (DE)

Stefan Dabruck se na taneční scéně pohybuje více než 13 let. Je zakladatelem labelu WePlay, který se stal dva roky po sobě nejlepším tanečním labelem, spolupracuje s mnoho zvučnými jmény hudebního světa, jako jsou Axwell ,Steve Angello, Laidback Luke, Bob Sinclair, Lenny Kravitz,  nebo Paul van Dyk. Právě poslední jmenovaný - Paul van Dyk - Stefana představí na své Vandit Night i českému publiku. 

WOODY VAN EYDEN (NL)

DJ, manažer kubu, promotér, producent. Skutečný veterán na taneční scéně, jeho kariéra začala totiž už v 70. letech! Rodák z Holandska, který celý svůj život zasvětil hudbě. Zlomovým bodem v jeho Djském životě byla spolupráce s Andrém Tannebergerem, známým spíše jako ATB. Společně vydali ATBho veleúspěšný hit “Killer” a jejich charitativní projekt United Deejays (skladba Too Much Rain) je posunul také do popředí zájmu. Další jméno, za které se postavil i legendární Paul van Dyk a které uslyšíte v Praze na Vandit Night.

Českou scénu zastoupí MICHAEL BURIAN, šéf Bohemian Recording a DJ, a THOMAS COASTLINE, rezident Trancefusion.

Kromě tohoto exluzivního lineupu můžete očekávat vánoční dekorace a to vše ve zbrusu novém multifunkčním prostoru Fora Karlín. Nezapomeňte, že akce Vandit Night bývají vyprodány velmi rychle, proto doporučujeme si koupit vstupenku co nejdříve.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Vandit Night

Sportovní centrum OlšankaPraha (984 metrů)

Žižkovská televizní věžPraha (1 197 metrů)

Výstaviště HolešovicePraha (2.3 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (1 201 m)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (2 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (341 m)