Přejít na stránky Ticketpro.cz

Hollywood Undead

Adresa:

Praha 1, Štepánská 61

Termín: 18.11.2014

18listopad čtvrtek 01:00

Žánr: koncerty


Skvělá zpráva pro fanoušky tvrdých rockových kytar! Americká rap-rocková formace Hollywood Undead se představí pražskému publiku v úterý 18.11. 2014. Skupina, jejíž členové zásadně vystupují v maskách připomínajících hokejové dresy a ke komunikaci používají výhradně přezdívky, přijede v rámci světového turné i do Prahy.

Z důvodu obrovského zájmu fanoušků se koncert amerických Hollywood Undead přesouvá do Velkého sálu Lucerny v Praze. Datum koncertu ovšem zůstává stejné, tedy 18. listopadu. Dosud zakoupené vstupenky jsou samozřejmě platné.

 

Skvělá zpráva pro fanoušky tvrdých rockových kytar! Americká rap-rocková formace Hollywood Undead se představí pražskému publiku v úterý 18. listopadu 2014. Skupina, jejíž členové zásadně vystupují v maskách připomínajících hokejové dresy a ke komunikaci používají výhradně přezdívky, přijede v rámci světového turné i do Prahy.

Hollywood Undead vznikli v roce 2005 v Los Angeles poté, co frontman J-Dog a dnes již bývalý člen Deuce nahráli debutový singl The Kids na MySpace, ze kterého se takřka přes noc stal internetový hit. Větších úspěchů se ale dočkali až s albem "Swan Songs" z roku 2008 - to se dokonce umístilo na 22. místě americké TOP 200. Následovalo turné s tehdy ještě neobjeveným producentem, jež si říkal Skrillex - a dohromady si říkali Sonny and the Blood Monkeys.

Další dvě alba, "American Tragedy" z roku 2011 a "Notes from the Underground" vydané loni, již byly ve znamení vyprodaných stadiónů, hitovek jako We Are nebo Hear Me Now a miliónů shlédnutých videí na internetu. Neunikli ani srovnání s takovými matadory jako jsou Linkin Park nebo Black Sabbath.

Přijďte si poslechnout temné melodie a výmluvné texty losangeleských rockerů Hollywood Undead v úterý 18. listopadu 2014 v Praze.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Hollywood Undead

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (735 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (800 metrů)

Royal Court ApartmentsPraha (865 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (685 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (528 m)