Přejít na stránky Ticketpro.cz

Lisa Stansfield

Adresa:

Praha 1, Štepánská 61

Termín: 1.11.2014
Vstupné:

vstupné se bude zvyšovat

1listopad čtvrtek 01:00

Žánr: koncertypopdanceworld music

Umělci: Lisa Stansfield


1.listopadu 2014 zavítá Lisa Stansfield poprvé i do ČR, nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost, která se koná od 20:00 hodin v pražské Lucerně.

POPRVÉ V ČESKÉ REPUBLICE. Jedna z nějvětších hvězd R´n ´B, soulu a popu 80. a 90.tých let, světoznámá zpěvačka Lisa Stansfield vystoupí v pražské Lucerně.

Její krása, oduševnělý zpěv a nadčasový tanec již mohli vidět diváci jak v Evropě tak i Americe, nyní budou mít tuto příležitost i čeští posluchači.

Mezi její nejznámější a nejúspěšnější skladby patří: „All Around The World“, „Change“, „Never, Never Gonna Give You Up“, „The Real Thing“, „Time to Make You Mine“, nebo „Set Your Loving Free“.

Lisa Stansfield nazpívala také několik duetů  s Georgem Michaelem, Barry Whitem a skupinou Queen, a podílela se na nahrávkách Someday (I'm Coming Back) soundtracku k filmu  Osobní strážce s Kevinem Kostnerem a Whitney Houston, a na písni k filmu Neslušný návrh s Robertem Redfordem a Demi Moore.

Dvakrát byla nominovaná na cenu Grammy v kategoriích Best New Artist a Best Female Pop Vocal Performance. Čtyři z jejích alb se staly mezinárodně nejprodávanější s více jak 15 miliony kopií a vytvořila více než 20 singlů. Lisa Stansfield nikdy netoužila po slávě, nesnažila se držet trednů, chtěla jen dělat dobrou hudbu a svojí kariéru přizpůsobila vlastnímu tempu života. Získala řadu ocenění, včetně Brit Awards, Billboard Music Award, nebo World Music Award. Její největší hit All Arount The World Track byl jedničkou hitparád v mnoha zemích světa. Ve Spojených státech, byl tento hit číslo jedna v hitparádě Hot Dance Club a Hot R & B / Hip-Hop Songs, a třetí v Billboard Hot 100.

 V roce 2004 vydala své šesté studiové album The  Moment, které produkoval Trevor Horn. Byla to sbírka největších hitů, která dosáhla na platinovou desku. Lisa  Stansfield vyprodala  své první britské turné, včetně londýnské Royal Albert Hall.

 V roce 2013 se Lisa Stansfield vrátila do záře reflektorů se svým novým albem SEVEN na kterém se podílel i její manžel a dlouholetý spolupracovník Ian Davaney. Vydání nové desky provázelo v roce 2013 vyprodané evropské turné

1.listopadu 2014 zavítá Lisa Stansfield poprvé i do České republiky, nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost, která se koná od 20:00 hodin v pražské Lucerně.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Lisa Stansfield

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (735 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (800 metrů)

Royal Court ApartmentsPraha (865 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (685 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (528 m)