Trentemøller live + First Hate

Trentemøller live + First Hate

Adresa:

Praha 1, Dlouhá 33

Termín: 2.10.2014
Vstupné:

635,-

2říjen čtvrtek 01:00

Žánr: koncertyWorldrockindieelektropunkTechnoAlternativeAmbient

Umělci: TrentemøllerFirst Hate


Dánský multižánrový génius, světově uznávaný multiinstrumentalista a progresivní producent Trentemøller zavítá se svou kapelou 2.10.2014 do klubu ROXY. Kombinace našláplého indie a špičkové elektroniky, to je je poznávací znamení Trentemøller Live show. Ve spojení s unikátní vizuální show nás čeká hudební zážitek z kategorie nezapomenutelných.

Hudební génius Trentemøller vystoupí s live show v říjnu v ROXY

Dánský multižánrový génius, světově uznávaný multiinstrumentalista a progresivní producent Trentemøller zavítá se svou kapelou 2. října do klubu ROXY. Kombinace našláplého indie a špičkové elektroniky, to je je poznávací znamení Trentemøller Live show. Ve spojení s unikátní vizuální show nás čeká hudební zážitek z kategorie nezapomenutelných. 

Anders Trentemøller prošel za svou dvacetiletou kariérou mnoha polohami od indie, post punku, elektroniky, kraut rocku až po současný sound kombinující vše zmíněné mimo jakékoliv škatulky. Nejen 3 studiová alba, ale také obrovské množství remixů pro umělce jako Franz Ferdinand, Royksopp nebo Moby vynesli Anderse mezi producentskou elitu napříč žánry a postupně tak dosáhl na prestižní hudební ocenění včetně nominace na Grammy v roce 2010.

Trentemøller live je projekt pětičlenné kapely (kytary, bicí, basa a Andres na klávesy) doplněné o vokalistky a skvělou vizuální a světelnou show dokreslující atmosféru vystoupení několikrát nominovaného na Live Show of The Year. Máme před sebou horkého kandidáta na klubový koncert podzimu! Byla by chyba nebýt u toho.

Dilema být rockerem nebo elektronikem proměnil producent, DJ a multiinstrumentalista Anders Trentemøller v otázku: jak být obojím a prostoupit přitom dalšími žánry.“Nepovažuju se za elektronického umělce, jsem hudebník. Bez...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Trentemøller live +...

Tyn Yard ResidencePraha (286 metrů)

The Emblem HotelPraha (628 metrů)

ValentinskaPraha (745 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (398 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (534 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (1 082 m)