Přejít na stránky Ticketpro.cz

Tycho (USA)

Termín: 16.10.2014

16říjen čtvrtek 01:00

Žánr: koncertyWorldrockelektroambienttechno


Do Prahy se v říjnu podívá americký producent Scott Hansen, který pod přezdívkou Tycho odehraje spolu s živou kapelou ambientně laděný techno set. Elektronická událost podzimu se odehraje ve čtvrtek 16. 10.2014 v klubu Roxy. Support: Christopher Willits.

TYCHO LIVE SET (USA) @ Roxy Prague

Do Prahy se v říjnu podívá americký producent Scott Hansen, který pod přezdívkou Tycho odehraje spolu s živou kapelou ambientně laděný techno set. Elektronická událost podzimu se odehraje ve čtvrtek 16. října v klubu Roxy.

Scott Hansen, původní profesí grafický designer, se do širšího povědomí vepsal již svým debutovým počinem z roku 2004 s názvem Sunrise Projector. Po druhé studiovce s prorockým názvem Past Is Prologue z roku 2006 se dočkal větších úspěchů s oslavovanou nahrávkou Dive (2011).

Ve spojení s kytaristou Zacem Brownem a bubeníkem Rorym O'Connorem nabírají Tychovi taneční kadence ještě monumentálnějších rozměrů.

Jak to trojice umí rozbalit naživo se budou moci Evropané přesvědčit na vlastní oči během podzimního turné v pražském klubu Roxy.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Tycho (USA)

Tyn Yard ResidencePraha (286 metrů)

The Emblem HotelPraha (628 metrů)

ValentinskaPraha (745 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (398 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (534 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (1 082 m)