Přejít na stránky Ticketpro.cz

Andromeda Mega Express Orchestra: Live on Planet Earth

Adresa:

Praha 1, Mariánské náměstí 1

Termín: 14.9.2014

14září čtvrtek 01:00

Žánr: popfestivaljazz


Berlínský ansámbl Andromeda Mega Express Orchestra představuje své 3. album "Live on Planet Earth" na turné po Evropě. 18 mladých hudebníků sedmi národností a rozličných hudebních zaměření představí skladby saxofonisty Daniela Glatzela plné nečekaných a bláznivých zvratů a osvěžující ironie

Berlínský ansámbl Andromeda Mega Express Orchestra představuje své 3. album "Live on Planet Earth" na turné po Evropě. 18 mladých hudebníků sedmi národností a rozličných hudebních zaměření představí skladby saxofonisty Daniela Glatzela plné nečekaných a bláznivých zvratů a osvěžující ironie. Účinkují: Daniel Glatzel – kompozice, klarinety, saxofon, Oliver Roth, Laure Mourot – flétny, Sebastian Hagele – fagot, Johannes Schleiermacher – saxofon, flétna, Ritsche Koch, Magnus Schriefl – trubka, Maria Schneider – vibrafon, perkuse, Jorg Hochapfel – synthesizer, sampler, klavír, Anna Viechtl – harfa, Kalle Zeier – kytara, Matthias Pichler – kontrabas, Andi Haberl – bicí, Matthew Lonson, Gregoire Simon – housle, Johannes Pennetzdorfer, Martin Stupka – viola, zobcová flétna, Isabelle Klemt – violoncello.

Berlínský ansámbl Andromeda Mega Express Orchestra se sestává z 18 mladých hudebníků sedmi národností a rozličných hudebních zaměření. Každý je specialistou svého oboru (např . Ensemble Intercontemporain, The Notwist, Kenny Wheeler, Tony Allen a mnoho dalších) a spolu vystupují jako přátelé v jedné kapele. Od založení v roce 2006 hraje tato mimořádná formace skladby svého vedoucího, saxofonisty Daniela Glatzela. Festivalová vystoupení je zavedla do Jižní Ameriky, Jižní Koreje, Kazachstánu a mnoha zemí Evropy.

Orchestr byl slaven v tisku za své koncerty a produkce. V Berlíně se stal pověstným a bylo možno ho slyšet na festivalu Jazzfest Berlin, velkém sále Berlínské Filharmonie, na Volksbühne Berlin, ale také s oblibou v prchavých podzemních lokacích a starobylých klubech.

 

"Jeho hudba nezapadá do žádného šuplíku, (...) plná nečekaných a bláznivých zvratů a osvěžující ironie." (neue musikzeitung)

"To, co se tu odehrává, se vymyká každému srozumitelnému popisu - nebo by to zabralo mnoho stran. Odkud pochází tato neuvěřitelná hudba?" (Frankfurter Allgemeine Zeitung)

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

24duben středa 21:00

Mig 21 v Praze

, Vodičkova 704/36 Koncert

25duben čtvrtek

Ubytování v okolí akce Andromeda Mega Express...

ValentinskaPraha (52 metrů)

The Emblem HotelPraha (75 metrů)

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (90 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Staroměstské náměstí Staroměstské náměstí Praha 1 (208 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (244 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (608 m)