Charitativní minibazárek MAM Prostor

Adresa:

Praha 5, U Teplárny 3

Termín: 24.6.2014
Vstupné:

zdarma

24červen čtvrtek 01:00

Žánr: ostatní akcegastropro dětidětskévíno zdarma


Společenské centrum MAM Prostor v Praze 5, které nabízí podporu aktivním ženám s malými dětmi, připravuje projekt Charitativní minibazárek aneb den plný krásy, který se koná 24. června 2014 od 11.00 do 20.00 hodin.

Každá žena, která by ráda podpořila děti se zrakovým nebo kombinovaným postižením pomocí neziskové organizace Raná péče EDA, může do MAM Prostoru přinést pár kousků dámského či dětského oblečení nebo nějakou hračku či knížku.

Pokud však nemáte ve svém šatníku nic, co by mělo jít do světa, můžete na Ranou péči EDA přispět tím, že si nějaký kousek oblečení za lidové ceny od 50 Kč do 200 Kč samy koupíte. Oblečení, které se neprodá, věnuje MAM Prostor do Rané péče EDA.

„Vezměte své děti s sebou! MAM Prostor je tu i pro děti a na tento den je k dispozici hlídání zdarma! Zatímco maminka o sebe nechá pečovat, naše profesionální chůvy se aktivně postarají o její ratolesti,“ říká Kateřina Brychtová, zakladatelka společenského centra MAM Prostor, a dodává: „Jelikož počítáme s tím, že se u nás nějakou tu chvilku zdržíte, připravujeme pro vás také občerstvení, kdy můžete ochutnat například dobré víno či se osvěžit příjemným letním drinkem a pak to něčím malým zakousnout.“

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 5 Akce v MČ Praha 5

Podobné akce

16duben úterý 19:00

20duben sobota 10:00

20duben sobota 10:30

Ubytování v okolí akce Charitativní...

Restaurant a hotel NebozízekPraha (2.2 km)

VIPliving HouseboatPraha (2.7 km)

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (2.9 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (2.9 km)
Pražský hrad Pražský hrad Praha 1 (3.1 km)
Café Savoy Café Savoy Praha 5 (2.5 km)