Fotofata 2014

Fotofata 2014

Adresa:

Praha 7, Nádvorní 134

Termín: 7.7.2014 31.8.2014

7čvc - 31srp celý den

Žánr: výstavyfotografiefotky výstava


Půlroční fotografický projekt zaměřený na amatérské fotografy vrcholí výstavou jejich nejlepších snímků. Akce proběhla ve spolupráci Botanické zahrady Praha v Troji s novinářem a fotografem Topim Pigulou. 

Výstava bude probíhat na expozici Stráň a v lesních biotopech. Zahájena bude 7. července a skončí o poslední prázdninové neděli - 31. 8. 2014

Cílem projektu bylo prokázat, že krásná fotografie je především výsledkem okamžitého nápadu, jiného vidění reality, pohotovosti fotografa, využité příležitosti a teprve pak technického vybavení. Botanická zahrada, zejména její skleník Fata Morgana, se staly od ledna do června 2014 základnou pro šest fotografických seminářů. Na nich se pod vedením odborného lektora fotoamatéři snažili zachytit to nejlepší, co se v dané chvíli v rámci botanické fotografie nabízelo. Kurzem prošlo celkem devět desítek fotoamatérů.

Výběr fotografií prostřednictvím hlasování na webu fotofata.cz (z každého měsíce se na výstavu „automaticky“ dostal jeden snímek) doplnily snímky vybrané porotou. Přehlídku doplňují záběry Topiho Piguly, lektora kurzu.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Galerie a muzea - Praha 7 Akce v MČ Praha 7

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Fotofata 2014

Vila LannaPraha (1 820 metrů)

Výstaviště HolešovicePraha (2 km)

The Emblem HotelPraha (3.5 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Katedrála sv. Víta Katedrála sv. Víta Praha 1 (3.2 km)
Pražský hrad Pražský hrad Praha 1 (3.3 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (4 km)