Čtyři dohody s Jaroslavem Duškem se budou promítat na podporu AKCE CIHLA

Adresa:

Praha 1, Vodičkova 36

Termín: 16.6.2014

16červen čtvrtek 01:00

Žánr: filmfilmdivadlo


Čtyři dohody s Jaroslavem Duškem se budou promítat na podporu AKCE CIHLA 16. 6. 2014 od 18:45, Kino Lucerna, Praha 1, Vodičkova 36 prodej vstupenek: na www.akcecihla.cz, v Kině Lucerna a na stáncích AKCE CIHLA Filmový záznam představení Čtyři dohody s Jaroslavem Duškem v režii Olgy Špátové a Miroslava Janka vyšel na DVD na začátku prosince.

Licenčně omezený náklad je již vyprodaný. Nejedná se o běžný záznam, představení je zpracováno filmově, kdy záběry ze scény jsou autorsky kombinovány s černobílými filmovými archivy. Čtyři dohody se exkluzivně budou promítat 16. června 2014 od 18.45 v Kině Lucerna. Výtěžek z filmového představení půjde na konto AKCE CIHLA a podpoří reintegraci lidí s mentálním postižením.

„Čtyři dohody jsou veselým živým organismem, který se neustále od své dávné premiéry divoce vyvíjí. Některé výhonky se ujmou, některé časem odumírají. A tak představení neustále mění svou podobu. Protože neexistuje psaný scénář, vše nosíme s kolegy jen ve svých hlavách a srdcích. Tudíž občas něco zapomeneme, občas se vynoří něco nečekaného.

DVD je pokusem o zachycení nezachytitelného,“ říká Jaroslav Dušek. „Myšlenky obsažené v představení jsem v záznamu umocnila zakomponováním starých rodinných filmových archivů ze života anonymních lidí, a tím jsem, myslím, podpořila všeplatnost toltécké filozofie,“ doplňuje režisérka Olga Špátová. fanděte CIHLE na facebooku www.facebook.com/AKCECIHLA.cz

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Kulturní centra - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

25duben čtvrtek 19:00

Kytice

, Národní 1 Divadlo

26duben pátek 18:00

27duben sobota 18:00

27duben sobota 19:30

Politika správcovny

, Jindřišská 875/23 Divadlo

Ubytování v okolí akce Čtyři dohody s...

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (694 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (771 metrů)

The Emblem HotelPraha (848 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (680 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (462 m)