Charlie Slavík Revue

Charlie Slavík Revue

Adresa:

Praha 1, Čechův most

Termín: 29.3.2018 31.3.2018

29březen čtvrtek 21:30

Žánr: koncertyjazzplavbagastro


Plavba na Jazzboatu trvá 2,5 hodiny, vyplouváme z nástupiště č.2 pod Čechovým mostem, připlouváme zpět na stejné místo. Jazzboat pluje historickým centrem Prahy, zdymadlem a zčásti okraji města, kde je možné shlédnout staré industriální oblasti, staré přístavy a skrytá místa.

V průběhu plavby si můžete vychutnat jazzový koncert a večeři. KDE KOTVÍ JAZZBOAT? Jazzboat Kotva vyplouvá od nástupiště číslo 2, z hlavního pražského kotviště: Evropská vodní doprava, pod Čechovým mostem (5 minut ze Staroměstského náměstí). Metrem – nejbližší stanice je STAROMĚSTSKÁ, trasa A, tramvají – č. 17, zastávka Právnická fakulta JAKÁ JE PLAVBA? Trvá 2,5 hodiny, historickým centrem Prahy, zdymadlem a zčásti okraji města.

Vzhledem k faktu, že ani na řece se neubráníme dopravní špičce, vychází směr naší plavby z momentální možnosti, nicméně v porovnání s ostatními plavbami je naše nejkomplexnější. JE RESTAURACE OK? Samozřejmě, že je! Prostor kuchyně a čas na přípravu jídel je velmi limitovaný, nicméně po loňské změně managementu restaurace je potřeba říct, že naše restaurace je nejlepší z těch, které na řece jsou. Je to především proto, že jako jediní nabízíme menu á la carte servírované přímo k Vašemu stolu a nikoliv bufet nebo „švédské stoly“.

Navíc jde v podstatě o rodinnou restauraci s osobním přístupem a přátelským personálem. V neposlední řadě: jednotlivé ingredience jsou vždy čerstvé a jídlo je jednoduše vynikající. Přijďte to vyzkoušet. NEJSEM SI JISTÝ/-Á JAZZOVÝM CONCERTEM. Obavy nejsou na místě. Jazzboat představuje pouze kvalitní a profesionální jazzové muzikanty. Vždy se jedná o plnohodnotnou kapelu, trio, kvartet, někdy kvintet. Zapomeňte na představení s jedním pianistou!

Skladba kapel je zaměřena výhradně na pohodový jazz, převážně jazzové standardy, latinky a blues. Znalci jazzu nebudou zklamáni, vzhledem ke kvalitě muzikantů a vy, co jste prozatím nedotčeni jazzem si rozhodně vychutnáte příjemnou hudbu a atmosféru.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

19březen úterý 18:00

19březen úterý 19:00

20březen středa 19:00

21březen čtvrtek 19:00

Ubytování v okolí akce Charlie Slavík Revue

The Emblem HotelPraha (192 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (224 metrů)

ValentinskaPraha (316 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (87 m)
Staroměstské náměstí Staroměstské náměstí Praha 1 (123 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (669 m)