Přejít na stránky Ticketpro.cz

Junior Stage: Love Earth

Adresa:

Praha 3, Kubelíkova 27

Termín: 9.4.2014

9duben čtvrtek 01:00

Žánr: koncerty


Nová koncertní přehlídka mladých nadějných kapel

S rokem 2014 přichází na scénu nový projekt Tomáše Jirgla Love Earth. Po dvou letech práce na debutovém albu vznikl unikátní naddimenzionální zvuk na české scéně, který se v roce 2014 přenese na koncertní pódia. Trip hopové synthy a samply, hutná kytara, melodický vokál a basslines až z jádra Země jsou na albu protkané zdemolovaným a přesto popelově křehkým popem. Love Earth milují Zemi s nadhledem a s veškerou špínou i krásou jí vlastní.

„Debutová deska Love Earth – 11 Days On Earth je můj první opravdu samostatný počin. Po neúspěchu u ČR vydavatelů jsem se obrátil na britské hudební labely, kde byla reakce přesně opačná, ale podmínkou bylo přestěhování se do Londýna. Nakonec jsme se dohodli se Soundsquare music, kde jsem se setkal s úžasným a velice profesionálním přístupem,“ říká frontman, zpěvák a producent Love Earth Tomáš Jirgl.

Než se z alba stala finální verze o 11 autorských skladbách, prošlo dlouhou cestou. Pro účely vytvoření co nejlepší desky totiž autor složil asi 50 skladeb, ze kterých postupem času vybíral až do finální verze. Skladby složil a nástroje i vokály nahrával sám, baskytary natáčel Tomáš Reichelt a ve třech skladbách hraje na bicí Milan Mareš. Na albu „11 Days On Earth“ jsou všechny texty v angličtině. Inspirované každou minutou života.

Love Earth jsou: Tomáš Jirgl (supernatural) - vox, guit, Daniel Jirgl (Eddie Shore) - keys, Tomáš Reichelt (Yzzi) - bass, Jaroslav Minář – drums

Autorem prvního klipu Love Earth je producent a zpěvák kapely Tomáš Jirgl aka Supernatural, produkce a mastering proběhl stejně jako celé album ve studiu Soundsquare.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 3 Akce v MČ Praha 3

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Junior Stage: Love Earth

Žižkovská televizní věžPraha (204 metrů)

Sportovní centrum OlšankaPraha (609 metrů)

Royal Court ApartmentsPraha (1 605 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (197 m)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (1 608 m)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (1 413 m)