Přejít na stránky Ticketpro.cz

Wonderland

Adresa:

Praha 7, U Průhonu 3

Termín: 18.4.2014
Vstupné:

Vstupné se bude postupně zvyšovat, viz níže

18duben čtvrtek 01:00

Žánr: elektropopfestival house


Poslední pražský Wonderland s Michalem Poliakem 18.4.2014 tentokrát v klubu Mecca

Poslední pražský Wonderland s Michalem Poliakem 18.4. tentokrát v klubu Mecca

Za čtyři roky se noc Wonderland stala nejpopulárnějším klubovým konceptem u nás, a přivítala taková jména jako Hardwell, Alesso, Deniz Koyu, Michael Woods, Marco V, Daniel Sanchez, Swanky Tunes, Dannic a další. Společně s Wonderlandem stoupala i hvězda rezidenta Michala Poliaka. Letošní rok je ve znamení změn u mnohých z nás, a stejně tak se Michal Poliak rozhodl ukončit svojí profesionální DJskou kariéru, a věnovat se naplno obchodním a osobním činnostem, na ktéré mu dosud díky hraní a produkování hudby, nezbývalo moc času a energie. To znamená, že toto speciální vydání Wonderland “Marine” Vol. 2 bude Michalovým posledním pražským vystoupením, s dvěma potvrzenými letními festivaly, to bude jedno z posledních vystoupení vůbec.

Jako hlavní hosty jsme na tuto edici noci Wonderland pozvali špaňelského supertalentovaného Dje jménem Danny Avila, a jeho stájové kolegy z Holandska, kteří si říkají Twoloud. Obě jména představují nastupující generaci house DJs, kteří se těší velké podpoře takových matadorů jako Tiesto či Fedde le Grand, a kteří si kromě hudební spolupráce s těmito velikány, podmaňují davy fanoušků jako jejich support DJs na největších akcích po celém světě. Kromě zahraničních hostů a rezidenta Michala Poliaka, se můžeme těšit na další skvělé umělce, kteří vystoupí na dvou stagích klubu Mecca, a to v pátek 18. dubna od 22.00 hodin.

Jak jsme již zmínili, téma tohoto speciálního vydání noci Wonderland je snad nejpouplárnější ze všech dosud uskutečněných, a to Marine. Stejně jako u letní edice, která proběhne 14. července v chorvatském klubu Papaya, kde Wonderland i letos nebude chybět.  A jsme si jisti, že i v Mecce vytvoříte neopakovatelnou atmosféru, která každý Wonderland provází. Chybět nebudou tématické dekorace, projekce, tanečnice a vystoupení, nebo speciální efekty.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 7 Akce v MČ Praha 7

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Wonderland

Výstaviště HolešovicePraha (1 300 metrů)

Wellness Hotel STEPPraha (2.5 km)

Sportovní centrum OlšankaPraha (2.5 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (2.5 km)
Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (2.7 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (1 225 m)