Přejít na stránky Ticketpro.cz

Zimní Rock For Churchill

Adresa:

Praha 1, Vodičkova 36

Termín: 20.2.2014

20únor čtvrtek 01:00

Žánr: rockfestivalelektroundergroundworld music


Hudební festival Rock for Churchill ohlašuje nadupanou zimní klubovou verzi! Na kruhovém pódiu Lucerna Music Baru vystoupí britský elektronický uragán The Qemists a multižánrová N.O.H.A. Obě kapely jsou pověstné svými energickými koncerty, takže nás čeká i v únoru pořádné horko!

ZIMNI ROCK FOR CHURCHILL

Hudební festival Rock for Churchill ohlašuje nadupanou zimní klubovou verzi! Na kruhovém pódiu Lucerna Music Baru vystoupí britský elektronický uragán The Qemists a multižánrová N.O.H.A. Obě kapely jsou pověstné svými energickými koncerty, takže nás čeká i v únoru pořádné horko!

THE QEMISTS mixují naživo tak našlápnutý koktejl drum & bassu, rocku a dubstepu, až se z toho hlava točí. Živé bubny, masivní samply, nabroušené kytary a dvojice rozjetých MCs, pro které je i to největší festivalové pódium malé… Ostatně stačí si pustit pár videí z polského Woodstocku a uvidíte sami. Po počátečních pokusech s rockovou muzikou přesedlali Qemists více na drum & bass, ale rockové vlivy v jejich tvorbě pevně zakořenily. Jejich snažení neuniklo věhlasnému londýnskému labelu Ninja Tune. Po několika singlech, včetně hitovky Stompbox, přicházejí v roce 2008 s debutovým albem Join The Q. Dva roky na to vydávají LP Spirit In The System a poslední dobou se šíří zvěsti, že by brzy mohla přijít na svět i novinka! První vlaštovkou je zatím nejnovější singl No More. Jejich energická show neušla pozornosti řady promotérů těch největších evropských festivalů. The Qemists tak nechyběli na legendárním Glastonbury, polském megafestivalu Przystanek Woodstock a mnoha dalších.

N.O.H.A. je specifická stylově otevřeným mixem drum & bassu, world music, dub stepu a energií nabitých groovů. Hity jako Di Nero, Wanna Play a hlavně Tu Café vynesly kapelu na ta největší festivalová evropská pódia jako Eurospotting-Kopenhagen, Bourges Festival, Roots Festival-Amsterdam, Exit, Pohoda nebo Colours of Ostrava. Na pódiu N.O.H.A. exceluje jako smršť vydávající ze sebe nakažlivou pozitivní energii. Od září 2013 je síla kapely ještě umocněna přítomností nové zpěvačky Kaia Brown (USA), která svým osobitým projevem dodává hudbě i živým vystoupením N.O.H.A. novou hudební i vizuální dimenzi. N.O.H.A. má za sebou již 6 studiových alb. To poslední se jmenuje Circus Underground a vyšlo 1. prosince 2012.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Zimní Rock For Churchill

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (694 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (771 metrů)

The Emblem HotelPraha (848 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (680 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (462 m)