Přejít na stránky Ticketpro.cz

Divokej Bill

Adresa:

Praha 1, Vodičkova 36

Termín: 12.3.2014

12březen čtvrtek 01:00

Žánr: koncerty


DIVOKEJ BILL představuje nový klip ke skladbě DOLSIN a zveřejňuje termíny jarní šňůry Možná přijde i pekelník

DIVOKEJ BILL představuje nový klip ke skladbě DOLSIN

a zveřejňuje termíny jarní šňůry Možná přijde i pekelník

Úvalská parta Divokej Bill, která letos oslavila 15 let na scéně novým, vřele přijatým albem 15, přichystala pro své fanoušky na konec roku hned několik novinek. První z nich je klip k novému singlu DOLSIN, který měl v neděli 1. 12. premiéru na Mixer.cz (http://mixer.cz/6/68531) a ode dneška ho můžete shlédnout také na YouTube (http://y2u.be/HeYg7tO57O4) a TV Óčko. Další novinky se pak týkají koncertní šňůry pojmenované Možná přijde i pekelník. Plánovaná je na začátek příštího roku,  odstartuje 5. února v brněnském KC Semilasso a bude čítat celkem 19 koncertů, z toho 5 na Slovensku.

Klipovou novinku, která pozpátku detailně dokumentuje hromadnou hospodskou rvačku, kapela natočila během jednoho dne a noci v hospodě v  severočeské Kytlici s režisérem Lukášem Hrdým z POPOJEDEM production.

"Na začátku jsme do tohoto moc nezasahovali. Supraphon nás seznámil s POPOJEDEM, Lukáš a kluci přišli se třemi hrubými nápady, jak by to mělo vypadat, my vybrali, co se nám líbí nejvíc a to se pak dál rozvíjelo. Jediný zadání od nás bylo, aby to nebylo o lásce. No a bitka byla ideální," říká k námětu frontman DB Vašek Bláha, jenž je v klipu tím, kdo celou rvačku neúmyslně vyprovokuje.

Jak Bláha zároveň přiznává, zažil takovouhle - ač jen filmovou - nakládačku vůbec poprvé: "Naštěstí jsem takhle na hubu ještě nikdy nedostal. Sem tam bylo nějaký to postrkování, ale že by to došlo takhle daleko to ne. Vůbec na to nejsem, a tak jsem se z toho většinou diplomaticky vymluvil nebo utekl." 

Jako kapela se pak Billové poprali prý jen jednou, když chránili svého tehdejšího manažera. Nic to ale nemění na tom, že do natáčení se všichni pustili s pořádnou vervou a v zájmu co největší autenticity si někteří členové Divokýho Billa odnesli dokonce i pár šrámů. "Hromadný bitky byly docela vostrý, kameraman vždycky křičel stop, stop už to máme, ale jak tam byl rachot, všichni se mydlili ještě pěknou chvíli potom. Byla to ale sranda veliká a nikomu se nic hroznýho nestalo," vzpomíná na natáčení Vašek.

Kdoví, třeba se nasbírané zkušenosti budou populárnímu osmičlennému ansámblu hodit na jarním tour s mnohoslibným názvem Možná přijde i pekelník. Dosud potvrzených devatenáct koncertů navíc napovídá, že se oproti letošku, kdy kapela absolvovala v tuzemsku pouze 15 koncertů plus jeden bonusový doma v Úvalech, můžeme v roce 2014 těšit na kapánek výživnější porci živého hraní.

Vstupenky na všechny koncerty jarního tour, jejichž kompletní výčet najdete níže nebo zde, jsou již nyní k dispozici v předprodejích. Pokud tedy ještě nemáte jasno o vánočních dárcích pro své blízké či pro sebe, mohly by být lístky na některý z koncertů DB zajímavým tipem.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Divokej Bill

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (694 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (771 metrů)

The Emblem HotelPraha (848 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (680 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (462 m)