Přejít na stránky Ticketpro.cz

The Dreadnoughts

Adresa:

PRAHA 1, Národní 20

Termín: 14.1.2014

14leden čtvrtek 01:00

Žánr: rockpopfolkfestivalpunk


Folk punk v podání kanadských The Dreadnoughts v lednu v Praze!

Další z řady koncertů k desátému výročí festivalu Mighty Sounds je připraven. Už 14 ledna 2014 přijedou se svou folk punkovou show The Dreadnoughts do pražského klubu Rock Café.

Kapela z Vancouveru, která před dvěma lety ohlásila pauzu, se vrací. Toto rozhodnutí provází velké nadšení fanoušků; mix celtic punku, folku a polky, jaký předvádějí The Dreadnoughts, totiž strhne snad každého, kdo je kdy viděl naživo. Kapela, v jejíž tvorbě uslyšíte i harmoniku, housle nebo mandolínu, umí vytvořit chytlavé popěvky a hlavně neuvěřitelně energickou atmosféru a zaručeně dobrou náladu.

The Dreadnoughts mixují celtic punk, folk a polku a kdo je viděl naživo, stěží na jejich koncerty zapomene. Jsou tak živelné, že teče pot i krev. Housle, harmonika, mandolína a chytlavé popěvky téhle kanadské partičky totiž snadno uvíznou v palici. Co je na The Dreadnoughts to nejpozoruhodnější, je to, že se dali dohromady teprve v roce 2006. Je až neuvěřitelné, za jak krátkou dobu si dokázali získat tak obrovské množství fanoušků. Tenkrát jsme jim předvídali velkou budoucnost a vůbec by nás nepřekvapilo, kdyby zašlapali pod zem svoje starší a kultovnější kolegy. Jenže The Dreadnoughts jsou punkáči a na tyhle věci prostě z vysoka pečou. Stačí si přečíst pár rozhovorů a brzy vám dojde, že je to banda filutů, co si umí udělat prdel jak ze sebe, tak i ze světa kolem sebe. V každém případě doporučujeme v lednu jejich koncert nepropásnout, protože to bude nezapomenutelná pecka!

Na krátkém turné po Evropě nemohli The Dreadnoughts vynechat Českou republiku, ve které na festivalu Mighty Sounds v minulosti získali stovky nových příznivců. Na pražském koncertě je podpoří plzeňská folkpunková skupina Cheers!.

Špičkový folkový a celtic punkový večírek se chystá na 14. ledna v klubu Rock Café

*The Dreadnoughts* (CAN)

*Cheers!* (CZ)

 

http://www.thedreadnoughts.com/

http://www.mightysounds.cz/

http://bandzone.cz/cheers

událost na facebooku: https://www.facebook.com/events/552510104832237/?fref=ts

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - PRAHA 1 Akce v MČ PRAHA 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce The Dreadnoughts

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (494 metrů)

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (548 metrů)

ValentinskaPraha (614 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (356 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (31 m)