Přejít na stránky Ticketpro.cz

Zimní Motol Motolice

Adresa:

Praha 3, Kubelíkova 27

Termín: 15.12.2013

15prosinec čtvrtek 01:00

Žánr: folkrockpopdechovkafestivaljazzelektrovokálnízdarmafilm


Festival bude letos poprvé po sedmi jarních ročnících k vidění také v zimní verzi. Výtěžek ze vstupného bude opět věnován nadaci "Národ dětem", která podporuje dětské onkologické a hematologické oddělení ve FN Motol.

Festival Motol Motolice, jehož celý výtěžek je každoročně věnován nadaci „Národ dětem“, bude letos poprvé po sedmi jarních ročnících k vidění také v zimní verzi. V pražském Paláci Akropolis zahrají 15.12.2013 Bucinatores, Klára Vytisková, En.Dru a Jakub Hejdánek alias I am Kuba. Nebude chybět ani afterparty, o kterou se postarají NVGTRS DJs feat MC Onetwo & Erika Fečová. Výtěžek ze vstupného bude opět věnován nadaci „Národ dětem“, která podporuje dětské onkologické a hematologické oddělení ve FN Motol.

Na koho se můžete těšit:

Charitativní festival zahájí v 19:00 hodin hudební těleso Bucinatores. Sestava o dvanácti lidech funguje jako veselá, čistě akustická funky-jazz-rocková dechovka, která se umí zapojit s humorem i do pohřební nálady. Jinak se Bucinatores profilují jako avantgardní jazzový orchestr objevující inspirace ve „vážné“ hudbě 2. poloviny 20. století, jež využívá hudební elektroniku.

Klára Vytisková, mladá, nekonvenční a všestranná umělkyně, kterou není třeba dlouze představovat – věnuje se zpěvu, hudební skladbě, módě i moderování. Vystudovala jazzový zpěv a prosadila se především jako zpěvačka kapely Toxique. Na zimní Motolici vystoupí jako sólová zpěvačka a zazpívá s EN.druem i Bucinatores.[V3]

Dalším tahákem nabitého koncertu bude již pravidelný host jarní Motolice a jeden z nejoriginálnějších současných českých hudebníků Ondřej Havlík alias EN.DRU se svou onemanjam show. Její součástí je vedle samotné beatboxově-vokální improvizace i hudební improvizace s použitím tzv. loopstation. Tato „mašinka“ funguje jako smyčkovač nahraných stop, které En.dru postupně nahrává přímo před publikem, pouze hlasem a pusou, tedy bez použití jakýchkoliv jiných elektronických efektů, či nástrojů! Tímto způsobem vznikají před diváky živé „a cappella“ improvizace nejrůznějších hudebních stylů (electro, hip-hop, acid jazz, funky, ethno…), jejíchž součástí je beatboxová rytmika, vokály, beatboxové efekty, imitace hudebních nástrojů, rap…Beatboxová show tak dostává zcela nový a neopakovatelný hudební rozměr.

Jakub Hejdánek (I AM KUBA) se hrdě hlásí k tomu, že hraje POP a je v něm moc dobrý.

After párty: 22:00 – 24:00 NVGTRS DJs feat MC Onetwo & Erika Fečová. Poslední vystoupení torza ze skupiny Navigators

Festivalem provedou hosty Veronika Koloušková (Expres Radio 90,3 FM) a Petr Horký (PiranhaFilm). Na účastníky čeká kromě hromady skvělé muziky a tradičně skvělé atmosféry také množství doprovodných akcí, třeba zdarma zábavné focení ve Smileboxu (www.smilebox.cz)

.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 3 Akce v MČ Praha 3

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Zimní Motol Motolice

Žižkovská televizní věžPraha (204 metrů)

Sportovní centrum OlšankaPraha (609 metrů)

Royal Court ApartmentsPraha (1 605 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (197 m)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (1 608 m)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (1 413 m)