Přejít na stránky Ticketpro.cz

J. Seven - koncert romantické saxofonové hudby

Adresa:

Praha 1, Náměstí Republiky 4

Termín: 25.2.2014 27.2.2014

25únor čtvrtek 01:00

Žánr: koncertypopinstrumentáljazzfilm


25.2.2014 v Praze a 27.2.2014 v Brně představí romantický saxofonista J. Seven z Izraele s doprovodem instrumentální skupiny svůj program "To není jazz, To je hudba lásky. To je živá hudba!

25.února v Praze v divadle HYBERNIA a 27.února v Brně v Janáčkověm divadle

 představí romantický saxofonista J.Seven z Izraele s doprovodem instrumentální skupiny svůj program "To není jazz, To je hudba lásky. To je živá hudba!"

Saxofon je jakožto hudební nástroj jedním z nejkrásnějších a nejpronikavějších hudebních nástrojů. Svým zvukem vytváří fascinující a unikátní atmosféru lásky a romantiky. Melodika saxofonu dodává každému dílu ještě větší kouzlo.

Izraelský hudebník J. Seven nehraje snad ani jazz, on hraje přímo hudbu lásky. V jeho virtuózní interpretaci aranžmá skladeb nejslavnějších skladatelů naší doby - Joea Dassina, Stevie Wondera, Fausto Poppetiho, Jamese Hartera - "My Heart Will Go On" (Celine Dion) z filmu "Titanic", a dalších získávají speciální, jemné, romantické zabarvení.

J.Seven: "Já hraju romantickou hudbu, ne jazz. Samozřejmě, jazzu si vážím, ale tento styl je ve velké míře určován samotnými hudebníky a posluchačům nemusí být vždycky blízký.... Hraju takovou hudbu, kterou mají posluchači rádi, tedy melodie, na kterých vyrostli a dospěli, písně, které jsou jim blízké".

J.Seven je multiinstrumentalista, cestoval po celém světě, kde hrál hudbu na pěti různých nástrojích: na saxofonu, na španělské kytaře, na bicích a na perkusních nástrojích.

Expresivní saxofonová show J. Sevena nenechá lhostejným ani toho nejnáročnějšího posluchače a nepochybně přinese skutečnou radost všem návštěvníkům koncertu, prodchne celou atmosféru láskou a romantikou.

Na rozdíl od mnoha hudebníků se J.Seven, vyznačuje aktivním způsobem hry, uměleckým vyhraněním a mimořádným vystupováním na jevišti. Nehledě na to, že má v rukách jeden z nejnáročnějších nástrojů, se volně pohybuje po celém sále a "komunikuje" s publikem.

J.Seven je znám nejen u Izraelského publika, ale je i často zvaným hostem na jevištích po celém světě. Exkluzivita umělce J.Sevena tkví v jeho estrádním stylu, v jakém pracuje na koncertní úrovni už jen legendární hudebník Kenny G.

Umělcova mimořádnost je nejen v jeho úžasném zvládnutí nástroje, ale také v tom, že si vybírá pro svá vystoupení takové romantické skladby, které miluje a kterých si váží publikum jakéhokoliv typu.

Velkoplepý zvuk , romantická atmosféra a moře lásky... Můžete vychutnávat jemně chraplavý hlas saxofonu a na dvě hodiny se vrátit zpět do mládí, zavzpomínat na první lásku.

Vice informace - www.artpartner.cz

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce J. Seven - koncert...

Tyn Yard ResidencePraha (336 metrů)

The Emblem HotelPraha (730 metrů)

ValentinskaPraha (851 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (54 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (558 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (918 m)