Přejít na stránky Ticketpro.cz

Reprezentační ples Vysoké školy ekonomické Praha

Adresa:

Praha 1, Štepánská 61

Termín: 4.12.2013

4prosinec čtvrtek 01:00

Žánr: ostatní akcesoutěž


Ples VŠE se poprvé uskutečnil v roce 2010. Nultý ročník měl za úkol zjistit, zda studenti Vysoké školy ekonomické, a samozřejmě i její absolventi, mají o podobný druh zábavy zájem.

4. PROSINCE 2013 - ZPĚT DO LUCERNY

Ples VŠE se poprvé uskutečnil v roce 2010. Nultý ročník měl za úkol zjistit, zda studenti Vysoké školy ekonomické, a samozřejmě i její absolventi, mají o podobný druh zábavy zájem.

Akce se těšila velmi kladnému ohlasu, a proto se Vysoká škola ekonomická rozhodla na pořádání plesu navázat, tentokrát však ve větších prostorech a s bohatším programem. Tradice slavnostních Plesů VŠE pokračuje letos již čtvrtým ročníkem. Již brzy přineseme více informací včetně podrobného programu, ale do té doby si můžete připomenout unikátní atmosféru loňského ročníku v oficiální galerii na Flickru.

Stejně jako v roce 2012 se můžete těšit na unikátní propojení Velkého sálu Lucerny a Lucerna Music Baru, které dává možnost pozvat na bál až 3 500 hostů. Tím se Ples VŠE stává jedním z největších plesů v Evropě a zároveň významnou společenskou událostí v České republice.

V programu bude tento rok opět vše, co se v minulých letech osvědčilo a líbilo, doplněné o novinky a překvapení.

Prozatím prozradíme, že se můžete těšit na vystoupení nejlepších Talentů VŠE pro rok 2013, na freestylovou show, soutěž pro všechny účastníky plesu, focení u stěny celebrit, oblíbený míchaný Drink VŠE, a další překvapení, která prozradíme až později.

V programu nebude chybět klasická plesová hudba, česko-slovenská diskotéka, latino disko (salsa - merengue), nejnovější dance hity současnosti a také trochu ostřejší žánr, ale to je opět ještě tajemstvím.

Nezapomeňte si zakoupit vstupenky a sledujte pravidelně stránky plesu i facebook. Letos se rozhodně nudit nebudete. Navíc škola slaví výročí 60 LET od založení, tak to přijďte s námi oslavit!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Reprezentační ples...

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (749 metrů)

Royal Court ApartmentsPraha (828 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (833 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (707 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (565 m)