Červený designSupermarket 2013

Červený designSupermarket 2013

Adresa:

Praha 1, náměstí Franze Kafky 3

Termín: 4.12.2013 8.12.2013
Vstupné:

120Kč/100Kč studenti

4pro - 8pro celý den

Žánr: ostatní akcepřednáškydesign


Předvánoční designSUPERMARKET se hlásí o slovo. Sedmý ročník tradiční prodejní přehlídky toho nejlepšího českého i zahraničního designu se bude konat od 4. – 8. 12. 2013 v prostorách Kafkova domu u Staroměstského náměstí. designSUPERMARKET se letos představí v červené barvě, nabídne ty nejvybranější designové kousky od českých autorů, ale také talentů z Norska, Německa, Polska, Slovenska či Maďarska. Návštěvníci budou mít také možnost si poslechnout přednášky českých i zahraničních hostů, odpočinout ve festivalové kavárně, či zhlédnout červenou prodejní výstavu limitovaných edicí s názvem REDESIGN.

Jen kvalitní design!

Základnu designSUPERMARKETU tvoří samostatné designérské prezentace až stovky nejlepších současných českých i zahraničních autorských značek z oblastí produktového designu, módy, šperku, grafického designu a ilustrace. designSUPERMARKET tak vytváří jedinečnou příležitost potkat všechny designéry na jednom místě a nakoupit tvorbu od samotných autorů. Letošní rok kvalitu akce podtrhnou také prezentace mladých talentovaných designérů z Norska, Německa, Polska, Slovenska či Maďarska a otevřeny budou také tzv. „Lahůdky“ - delikatesy českého designu všech odvětví v pultovém prodeji.

Přednášky o designu ale i odpočinek při kávě

V rámci doprovodného programu letošní designSUPERMARKET připravuje celou řadu aktivit. Již tradiční součástí akce je knihkupectví s výběrem knih a magazínů zaměřených na umění, design, módu a architekturu nebo oblíbená kavárna a čítárna. V program však návštěvníci najdou také výstavy českých a zahraničních projektů, panel prezentací, přednášek a také koncerty a večírky.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Kulturní centra - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Červený...

The Emblem HotelPraha (79 metrů)

ValentinskaPraha (201 metrů)

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (240 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Staroměstské náměstí Staroměstské náměstí Praha 1 (130 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (137 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (660 m)