Přejít na stránky Ticketpro.cz

Ondřej Brzobohatý

Adresa:

Praha 1, Vodičkova 36

Termín: 24.11.2013

24listopad čtvrtek 01:00

Žánr: koncertypopjazz


Herec a muzikant Ondřej Brzobohatý si odskočí na konci listopadu z natáčení svého prvního sólového alba ze studia na klubový koncert. I když album Ondřeje Brzobohatého vyjde u Supraphonu až v dubnu 2014, některé nové skladby zazní již v Lucerna Music Baru 24. listopadu.

Herec a muzikant Ondřej Brzobohatý si odskočí na konci listopadu z natáčení svého prvního sólového alba ze studia na klubový koncert. Sám k tomu poznamenává: „Můj šuplík i touha hrát a zpívat si své vlastní písně už praskaly ve švech, a tak jsem se rozhodl, že je na čase s tím něco udělat. Album, na němž tedy zrovna pracuji, se bude skládat z písní, které jsou na světě už delší dobu, ale i ze zcela nových, které jsem zatím nenapsal. Pokud bych to měl žánrově specifikovat, bude to takový hybrid jazzu, popu, funku a soulu. Zkrátka všeho, co mám rád.“ I když album Ondřeje Brzobohatého vyjde u Supraphonu až v dubnu 2014, některé nové skladby zazní již v Lucerna Music Baru 24. listopadu.

Ondřej si vybral jako support starého přítele DJ Mersího (Děda Mládek Illegal Band) a doprovázet ho bude kapela ve složení: Ondřej Fišer – kytara, Matouš Kobylka – saxofon, Tomáš Kozelka – bicí a Jaroslav Pokorný – baskytara.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Ondřej Brzobohatý

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (694 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (771 metrů)

The Emblem HotelPraha (848 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (680 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (462 m)