Přejít na stránky Ticketpro.cz

Benefiční večer Světlo pro světlušku (Světluška)

Adresa:

Praha 1, Štepánská 61

Termín: 2.11.2013

2listopad čtvrtek 01:00

Žánr: ostatní akce


Benefiční večer Světlo pro Světlušku 2013

Oslavte s námi 10. narozeniny Světlušky na 9. benefičním večeru Světlo pro Světlušku, který se uskuteční v sobotu 2. listopadu od 21.30 hodin ve velkém sále Lucerny a živě jej bude živě přenášet ČT1 a Radiožurnál.

I v tomto roce podpoří nevidomé řada známých osobností. Světlo pro Světlušku přijdou symbolicky rozsvítit patronka Světlušky Aneta Langerová, Ivan Trojan, Marie Rottrová, Hana Maciuchová, Marta Kubišová, Jana Kirschner, Taťána Vilhelmová, Bára Hrzánová, Eliška Balzerová, Simona Stašová, Vojtěch Dyk, Matěj Ruppert, Ondřej Brzobohatý, Buty, Hradišťan, Kühnův dětský sbor, Mário Bihári a další talentovaní nevidomí na jednom podiu.

 

Večerem provede dvojice Pavel Liška a Adela Banášová.

Během koncertu budou odvysílány unikátní reportáže „DEN POTMĚ“. O svůj zážitek ze tmy se letos podělí zpěvačka Aneta Langerová a herečka Eliška Balzerová. Medailonek „Komu svítí Světluška“ pak představí Lukáška, jenž je jedním z mnoha nevidomých, kterým Světluška pomáhá.

Slavnostním večerem vyvrcholí již 11. ročník charitativního projektu Světluška, v rámci kterého se dosud rozdělilo na přímou pomoc nevidomým téměř 90 milionů korun. Tento večer je také poděkováním všem, kdo Světlušce pomáhají.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Benefiční večer...

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (749 metrů)

Royal Court ApartmentsPraha (828 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (833 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (707 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (565 m)