Přejít na stránky Ticketpro.cz

Skindred

Adresa:

Praha 1, Vodičkova 36

Termín: 6.2.2014

6únor čtvrtek 01:00

Žánr: Worldrockreggaemetalfestivaldancejunglepunk


Kapela Skindred, která v červenci na festivalu Mighty Sounds potvrdila, že její hvězda letí strmě vzhůru, přijede do Prahy. Vystoupení, jež patřilo k nejvyzdvihovanějším z celého ročníku, si Skindred před českým publikem zopakují 6. února 2014 v  Lucerna Music baru.

Kapela Skindred, která v červenci na festivalu Mighty Sounds potvrdila, že její hvězda letí strmě vzhůru, přijede do Prahy. Vystoupení, jež patřilo k nejvyzdvihovanějším z celého ročníku, si Skindred před českým publikem zopakují 6. února 2014Lucerna Music baru.

Velšani Skindred se ve své tvorbě opírají o základy v podobě fúze heavy metalu, alternativního rocku, punk rocku a reggae. Jakkoli se to dnes zdá nemožné, do hudby hlavně přináší originalitu, okořeněnou velkým sebevědomím. Kromě zmíněných žánrů lze v jejich tvorbě zřetelně rozeznat i dancehall, jungle, dubstep, hip-hop nebo ska. Velký kus práce během živých vystoupení odvádí charismatický frontman Benji, který střídá polohy hlasu charakteristické pro heavy metal s jemnými reggae nápěvy, jako by se jednalo o tu nejpřirozenější věc na světě.

Kapela v únoru přiveze do Prahy nové album Kill The Power. Z něj už nyní fanouškům nabídla singl Ninja, jenž naznačuje, že se naživo máme na co těšit.

Jako specialní host na koncertě vystoupí kapela Soil http://www.soiltheband.com/

www.mightysounds.cz

http://www.skindred.net/

video:

http://www.youtube.com/watch?v=LuC3n7brNmo

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Skindred

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (694 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (771 metrů)

The Emblem HotelPraha (848 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (680 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (462 m)