Cleo T.

Cleo T.

Adresa:

Praha 3, Kubelíkova 27

Termín: 8.3.2024
Vstupné:

550 – 700 Kč

8březen pátek 19:30

Žánr: ostatní akcePop Klasická Elektronika Art Pop Klavier Praha

Umělci: Cleo T.


Cleo T. je francouzská zpěvačka, v jejíž tvorbě se pop noří do zvukových snových krajin a divadelních emocí, kombinuje klasické a elektronické nástroje s éterickými vokály a filmovou atmosférou. Její hlas evokuje Kate Bush, Ninu Simone nebo temný romantismus Julee Cruise, hrdinky Lynchových filmů. Setkáváme se s Dantem a obskurními lesy, známými i neznámými básnířkami v citlivé úvaze o životě a vztahu mezi ženami a stvořením. Sama u klavíru, Cleo T. nás vyzývá, abychom otevřeli svá srdce a své bytí ne světě poeticky okouzlili.

Na turné se v roce 2024 vydala u příležitosti vydání svého alba How do you find your way in the Dark?. Hudebnice vždy věnuje pozornost uměleckému dialogu a zve ke spolupráci hudebnice z místní scény. Je to způsob, jak podpořit dialog mezi jazyky a kulturami a navázat spojení mezi tvůrkyněmi.

Cleo T. je francouzská zpěvačka, v jejíž tvorbě se pop napájí z divadelních emocí a míchá akustické a elektronické nástroje. Její hlas evokuje Kate Bush či Ninu Simone. Na francouzské scéně se pohybuje od roku 2010, kdy na...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Cleo T.

Žižkovská televizní věžPraha (208 metrů)

Sportovní centrum OlšankaPraha (613 metrů)

Royal Court ApartmentsPraha (1 603 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (202 m)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (1 604 m)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (1 412 m)